SUKANya Vitalea.. multivitamin paling lengkap di dunia!

SUKANya Vitalea.. multivitamin paling lengkap di dunia!

Fakta yang paling dasyat tentang Vitalea Shaklee adalah ia merupakan multivitamin & mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai ”Vitalized Mineral” & kemudiannya disingkatkan kepada sebutan ”Vita-Min”, dan perkataan vitamin yg disebut2 kini asalnya daripada Shaklee.

Fakta tentang setiap tablet Vita-Lea:

 

 • 30 nutrisi harian lengkap yg diekstrak daripada buah-buahan & sayur-sayuran
 • 12 vitamin & 7 mineral penting seperti yg disarankan oleh RDA. 
 • tablet Vita-Lea disaluti dgn serbuk nutrisi- spirulina. 
 • tablet multivitamin yg paling cepat di dunia larut di dalam air & juga tubuh manusia
 • Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea selama setahun, boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. 
 • Vita-Lea juga telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000

Antara manfaat utama yg akan kita peroleh jika ambil Vitalea:

 • penambahan tenaga segera : pemberi tenaga, kecergasan tubuh & kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori serta fokus dalam aspek pembelajaran mahu pun kerja seharian
 • pelengkap nutrisi : kekurangan pelbagai vitamin & mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya kepada mereka yang mengamalkan ‘vegetarian’ & pesakit anemia.
 • keupayaan sistem pembiakan : penting kepada kanak- kanak & remaja yg sedang membesar bagi mendapatkan kadar pertumbuhan sistem pembiakan yg normal.
 • metabolisme : sangat membantu dalam stimulasi metabolisme sel dan melambatkan proses penuaan.
 • elemen penting pada sel tubuh : menyediakan nutrisi asas bagi memastikan sel hidup, membantu pertumbuhan sel2 baru, membantu proses tumbesaran, penting utk pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku & hormon serta membantu menjaga kesihatan tiroid.
 • melindungi organ : melindungi fungsi buah pinggang, jantung & hati..
Dan.. ade lagi satu rahsia terhebat tentang vitalea ni…ia juga mengandungi biotin. Biotin adalah bahan utama yang diperlukan untuk membantu pembakaran lemak bagi mereka yang sedang diet. Klik sini untuk artikel berkaitan. :)
So tunggu apa lagi? Masih tercari-cari satu vitamin lengkap untuk kegunaan harian? Vitalea sedia membantu..
Cuba Sekarang!
beli sekarang
Atau anda boleh hubungi saya di:
beli@sukaRUN.com
WA +6011 3222 0001

Trackbacks

 1. […] Vitalea Multivitamin yang lengkap untuk kegunaan seharian. Apabila anda dalam diet program, kehilangan mineral-mineral dan vitamin penting dapat ditampung dengan pengambilan Vitalea hebat!. Di formulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Mengandungi kandugan biotin tertinggi berbanding produk multivitamin yang lain. Biotin penting dalam proses pembakaran lemak, dimana ia diperlukan dalam penghasilan fatty acids, metabolisme dan asid amino. Biotin juga penting dalam pelbagai tindak-balas metabolisme yang diperlukan untuk proses pembakaran lemak yang optimum. […]

 2. […] Vitalea: Bekalan semua vitamin dan mineral lengkap untuk badan. Kalau nak tau, Vitalea ni ada biotin jugak! […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge