SUKANya Tips kekal Cergas Cerdas

SUKANya Tips kekal Cergas Cerdas

Alhamdulillah.. Ramadan hampir tiba. Seriously, sangat-sangat rindu nak berpuasa. Tapi yang risaunya, cuaca yang agak panas sekarang mungkin menjejaskan kesihatan. Korang ada masalah lesu dan keletihan tak? Kalau dekat kawasan panas ni, memang mudah terasa letih. Macam kami sekeluarga, masa bulan puasa, memang mengamalkan minuman shakes, selalu bila dah tak sempat, nak cepat, memang campur-campur, apa yang kami gelar Mighty 3 Gems; Energizing Soy Protein, Meal shake dan Performance drinks dengan air, then shake-shake-shake rasakan kelazatannya. Lepas tu Alhamdulillah, memang tak penat sepanjang berpuasa! Sama juga persediaan kalau untuk berlari pun 😉

Kekal bertenaga semasa berpuasa

Kekal energetic dengan Mighty 3 Gems

Apa kelebihan gabungan Mighty 3 Gems ni?

  • Cepat – ambik sebelum pergi training larian pun sangat senang dan kenyang!
  • Amat sesuai untuk individu yang berpuasa -di ambil sewaktu sahur atau berbuka.
  • Ibu yang menyusukan bayi
  • Ibu yang nak buat stok EBM
  • Warga emas
  • Remaja dan kanak-kanak
  • Orang sakit
  • Individu yang sibuk dan on-the-go
  • SEMUA ORANG!

Apa ada dalam set Mighty 3 Gems?

  1. Meal Shake (perisa vanilla)

Meal Shake Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat dari bahan semulajadi- buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin dan lain-lain.
Lactabumin adalah bahan yang terbaik mengadungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.
Meal Shake mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Membekal nutrisi kepada sel tubuh – kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa). Membantu detoksifikasi dimana ianya kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dar perut dan usus.
Kelazatan rasanya sebagai pengganti segera terhadap kekurangan vitamin, mineraldan juga tenaga. Dan yang paling utama: TIDAK mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

2.  Energizing Soy Protein (ESP)

Kelebihan ESP yang tidak perlu dipertikaikan lagi. ESP diiktiraf dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat etensif dan koprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi. Kacang soya yang digunakan oleh Shkalee hanya mengandungi non-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.
ESP merupakan satu-satunya produk yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Manakala kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.
Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 2 kali ganda susu rendah lemak, TIADA kolestrol dan TIADA asid uric.

   3.  Performance drinks (Perisa orange) 

   Performance drinks direka khas untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance drinkssebagai minuman utam mereka kerana ia banyak membantu mereka mencipta rekod dunia.
  Ujian Klinikal membuktikan rumusan ekslusif Opticarb yang sudah dipatenkan u=ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga danmemelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.
Ia terbukti meningkatkan daya ketahanan badan, membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal, mencegah penyahidratan dan mengekalkan paras gula.

So, jomla cuba dapatkan set Mightly 3 Gems. Untuk kekal bertenaga di bulan mulia.

Hubungi kami segera untuk mencuba!

Whatssap +6012-2151970

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge