SUKAnya testimonial set Pantang Shaklee (Confinement Set)

SUKAnya testimonial set Pantang Shaklee (Confinement Set)

Suka suka suka lagi, hari yang sangat memberangsangkan. Kawan I yang baruu je seminggu lebih menggunakan set pantang dan breastfeeding Shaklee dah rasa perbezaan!
Dua tiga hari lepas dia cakap ada rase seram sejuk, yang mana kalau ikut mak-mak ni, bentan.
Sekarang ni musim sejuk di Qatar, mungkin sebab itu die terdedah kepada cuaca yang tidak berapa sesuai untuk orang dalam pantang, sebabnya dalam pantang kita disarankan untuk sentiasa panaskan badan, yang mana kalau pikir logik, untuk melancarkan peredaran darah untuk proses pemulihanla.. lepas tu nak jadikan cerita, ada satu hari tu tengah-tengah kelam kabut dengan anak yang meragam, die lupe pulak nak pakai baju sejuk, so teraselah die akan akibat-akibat melanggar pantang-larang tok nenek ni.
Mak dia suruh berhenti makan vitamin dan makan jamu pulak, tapi I sarankan mungkin untuk sementara waktu boleh berhenti Alfalfa je sebab alfalfa diperbuat dari herba, mungkin boleh clash dengan teh jamu yang die nak ambik. Lain-lain tu vitamin yang penting, memang patut diteruskan. Alhamdulillah, lepas die ikut betul-betul saranan dan cara-cara pemakanan set pantang dan breastfeeding ni, dia mula terasa sihat dan luka di payu dara pun cepat baik.

Anda juga mempunyai masalah untuk menyusukan anak anda? Susu badan yang sedikit dan terasa seperti tidak mencukupi? Atau anda masih berfikir-fikir set berpantang terbaik untuk anda dan bayi yang bakal lahir?  Mungkin sudah tiba masa anda dapatkan supplement tambahan. Kalau rasa harga tu tak mampu, saya ada cara lain untuk membantu. Bolehlah menghubungi saya untuk medapatkan konsultasi percuma. Kalau sekadar nak tau-tau pun boleh, saya sedia membantu insyaaAllah.

Kita berusaha, Allah yang tentukan semuanya.. tapi never give up sebelum mencuba sehabis baik! Dapatkan segera set pantang dan breasfeeding Shaklee untuk merasakan kelebihan produk-produk Shaklee yang terjamin selamat, berkesan dan sentiasa hijauuuu… Contact me now!

We can be reached at:Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +6012-2151970

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge