SUKAnya testimonial set kurus Shaklee untuk ibu yang menyusu badan

SUKAnya testimonial set kurus Shaklee untuk ibu yang menyusu badan

Minggu lepas my friend E text I kat Whatssap, die baru beberapa bulan bersalin anak ke dua dan mencari jalan untuk menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama selamat untuk menyusu bayi.
Berdasarkan pengalaman sendiri, saya sarankan E untuk ambil Lecithin dan alfalfa.
Tak sampai seminggu selepas tu, E whatssap lagi, kali ni memuji produk Shaklee yang pertama kali dicuba. E cakap susu die nampak makin pekat, dan anak E nampak takde masalah ape-ape, berbanding bila E cuba produk lain sebelum ni, anak E kembung.
Alhamdulillah.. Another satisfied customer. Moga-moga E berjaya mendapat berat idaman.

Ape itu set kurus Shaklee yang disarankan selamat untuk ibu menyusu?

Disarankan Vitalea, Lecithin, Alfalfa dan Herb-Lax atau Lecithin boleh digantikan dengan Omega Guard (lebih power dan berkesan, tapi lebih Mahal, you know the rule, the better the mahaler laaa :)Perlu diingatkan, makan supplement kena juga seiring dengan senaman sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Air perlu diminum sekurang-kurangnya 2-3L sehari, untuk membantu penyerapan dan pembuangan sisa-sisa toksin.

::Manfaat set menyusus kuruskan badan ::

Vitalea
Multivitamin yang lengkap untuk kegunaan seharian.
Apabila anda dalam diet program, kehilangan mineral-mineral dan vitamin penting dapat ditampung dengan pengambilan Vitalea hebat!.
Di formulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
Mengandungi kandugan biotin tertinggi berbanding produk multivitamin yang lain. Biotin penting dalam proses pembakaran lemak, dimana ia diperlukan dalam penghasilan fatty acids, metabolisme dan asid amino. Biotin juga penting dalam pelbagai tindak-balas metabolisme yang diperlukan untuk proses pembakaran lemak yang optimum.

Herb-Lax
membersihkan najis yang tersekat
meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan
Bantu masalah sembelit
Mengempiskan perut

Alfalfa
Mencuci hati, darah & usus
Memperbaiki masalah saluran penghadaman
Menyingkirkan lemak & kolestrol
Membanyakkan susu badan

Lecithin
Pemecahan lemak & kolestrol
Pelangsingan – menghalang obesity, mempercepatkan pembakaran lemak
Mencantikkan otot & kulit
Meringankan sembelit

Omega Guard
Minyak ikan terbaik di dunia!
Dalam fish oil ade OMEGA fatty acid yang mengandungi DHA dan EPA.
Fatty acid ni membantu badan kita bertindak lebih baik dengan hormon Leptin,
Fungsi Leptin yang penting dalam pengurangan berat badan ialah;
– berfungsi untuk memberikan isyarat ke otak untuk mengurangkan selera makan
(maka membuatkan anda maintain atau kurangkan berat badan).
– meningkatkan kadar metabolisma badan dengan meningkatkan pengeluaran Thyroid. Thyroid
mestabilkan kadar metabolisme.
– Leptin juga menyebabkan badan kita membakar lemak untuk pengeluaran tenaga, maka jika badan anda
tidak bertindak sebaiknya dengan Leptin, perkara sebaliknya akan berlaku – Anda akan berasa lebih
lapar dan badan akan menyimpan lebih banyak lemak. Tetapi, dengan pengambilan Omega-3 membantu
badan anda bertindak lebih baik dengan Leptin untuk pembakaran lemak dan peningkatan metabolisme.

Tiga cara lagi, bagaimana Omega-3 membantu penurunan berat badan ialah;

1. Omega-3 membantu dalam proses penurunan berat badan dengan mengawal rasa lapar seseorang dengan pengawalan taraf gula dalam badan.
2. Kajian Australia menunjukkan, mereka yang bersenam dan mengambil Omega-3 membakar lebih banyak lemak dari mereka yang bersenam tanpa pengambilan Omega-3.
3. Satu lagi kajian di Jepun dan di Czech Republic menyarankan Omega-3 menghalang pembentukan lemak jahat dan Omega-3 membantu pembakaran lebih banyak lemak.
 

Dan jika anda mempunyai kemampuan, pengambilan protein tambahan akan membantu anda dalam proses menguruskan badan. Untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi, disarankan untuk mengambil ESP, Energizing Soy Protein yang sudah cukup untuk membantu anda berasa kenyang. Ia juga sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita.
Manakala untuk yang tidak menyusukan badan boleh memilih untuk mencuba protein Cinch shake, yang ada 3 jenis perisa mengikut selera, chocolate, vanilla atau cafe latte. Cinch membantu untuk pembinaan otot untuk menaikkan kadar metabolisma dan membakar kalori.

So untuk ibu-ibu yang masih susukan bayi dan dalam dilema untuk kurus, cubalah set Vitalea, Lecithin, Alfalfa dan herb-lax ini..dan kalau ada duit lebih, bolehla tambah ambik ESP. Anda pasti berpuas hati, bukan saja kurus.. susu pun tambah meriah Insyaa Allah.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan konsultasi percuma, dengan harga produk yang istimewa :)

Call/SMS/WA no to order:

Yeen:: ID 913391

yeen@sukavitamin.com 

OR SMS/Whatssap +6012 2151970

 

* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge