Sukanya testimonial ESP untuk berlari tanpa henti

Sukanya testimonial ESP untuk berlari tanpa henti

Dah kali ketiga mencuba jaya teori ESP membolehkan aku lari lebih laju, bertenaga dan tanpa henti. Dan sahih sekali harini baru je balik dari berlari 7 km untuk training half marathon #HMDisney2015 day 3. Memang takde rasa letih langsung dan yang paling best, heart rate nampak semakin mantap. Suka suka suka. Orang guna ESP ni untuk bermacam-macam tujuan, aku sendiri mulakan pengenalan dengan ESP masa consume set penyusuan untuk pekatkan susu badan, so tryla, memang jalan. Lepas tu, orang kata ESP bantu kuruskan badan pulak, aku pun cuba lagi, memang jadi, pastu terasa kulit pulak makin gebu! Bonus betul! Dan sekarang? ESP untuk berlari tanpa henti? Wow wow and wow :)

Dan yang lebih menyakinkan teori aku berjaya, sebabnya sorang lagi pelari turut sama mencuba pagi tadi, instead of ambil pisang sebelum berlari, dia minum ESP, dan dia kata, betulla tak rasa penat! Bes bes.. bolehla kita sama-sama mengurus plus cantikkan kulit plus berlari tanpa henti dengan bertenaga! Tagline boleh tukar dah, minum ESP anda lari laju tanpa henti! hahaha

Berbalik kepada topik latihan half marathon. Mengikut training plan secara bersendirian memang agak mencabar kerana ia memerlukan displin dan motivasi yang tinggi dan tambahan pula takde sape pun nak bagi ganjaran pada kita. Sebab itu untuk memudahkan perjalanan mencapai target, kita perlukan sokongan rakan-rakan yang seirama, maksud kata, dalam apa jua perjuangan kita, pastikan kita dikelilingi golongan yang betul dan selaras dengan target kita. Kalau target nak join half marathon, maka join la geng-geng macam kami. Malu? Itu cuma pada diri sendiri, kalau mahu terus malu, memang tak kemana.

kelebihan esp untuk berlari tanpa henti

Berlari tanpa henti dengan ESP

 

Macam pagi tadi, kami berlari berlima, termasuk seorang new joiner. Hasilnya, dia yang tidak biasa berlari, berjaya habiskan 5 km! Semua dengan sokongan, kami sama-sama menurunkan pace masing-masing untuk meneman dia sampai dia yang mulanya sudah mahu berputus asa dengan berjalan, akhirnya kembali berlari.

Aku rasa, aku memang seorang yang memerlukan bantuan sokongan sebegini untuk berjaya. Bila relate pada bisnes SHaklee, kalaulah bukan kerana sistem sokongan upline-downline, memang sudah lama aku bye-bye. Tetapi aku teruskan jua.. dengan harapan, satu hari nanti tiba masa aku pula berjaya lebih dari mereka-meraka. Melalut dah.. hahaha.. sama saja dengan sokongan geng pelari ni. Kalau bukan kerana mereka-mereka yang saiko, memang takde makna aku nak lari 5, 10 atau 21 km! tak pernah terpikir! haha

Apa-apa pun, doakan ye kawan-kawan? 2 target aku by akhir tahun ini berjaya tercapai;

1) Improve Personal Best larian

2) Improve business growth 5 kali ganda! InsyaaAllah.

Nak turut cabar diri dengan berlari? atau bisnes? atau 2-2? Jom hubungi saya segera :)

Yeen

SID 913391

yeen@sukarun.com

 

 

Comments

  1. patut lah aku mcm ade laju sikit sejak 2 menjak minum ESP hari2 nih. ahahaha…

    kena compare rekod ni “before & after ESP”
    Zainul recently posted…Panduan Menulis Blog Yg Popular & Menguntungkan – 10 Langkah MudahMy Profile

Trackbacks

  1. […] Mr.Ai, lepas bersukan, ambil protein shake ESP, protein ni bukan sekadar nak kasi kenyang, tapi banyak manfaatnya seperti memperbaiki otot – […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge