Sukanya testimoni set pantang optimum Shaklee!

Sukanya testimoni set pantang optimum Shaklee!

2 hari lepas update tentang kelebihan set pantang Shaklee, baru teringat I ada dapat feedback menarik, Alhamdulillah. N mahukan yang terbaik untuk bayi ketiganya. Kebanyakkan ibu-ibu yang sudah melepasi usia 30an pasti akan terasa perbezaan mengandung dan selepas bersalin, dan pasti akan risau dari segi tenaga untuk menguruskan bayi dan anak-anak yang sedia ada. N juga tidak terlepas. Tambahan pula, dua anak-anaknya yang sedia ada masih kecil, maka N tekad untuk mencuba set pantang optimum Shaklee (of course la lepas tengok saya sendiri mengamalkannya dan sudah kembali kurus dalam masa yang singkat 😉

testimoni set pantang Shaklee

testimoni ikhlas set pantang Shaklee

Perasan tak? dia tekankan pasal ESP yang buat perut makan sikit je. Haa.. inilah yang saya maksudkan bagaimana set pantang Shaklee ni bantu ibu-ibu menguruskan badan malah membantu untuk memeriahkan susu badan! Inilah antara kelebihan protein shakes ini, ia memberikan effect kekenyangan kepada badan, malah membekalkan keperluan protein harian dari extrak soya yang sangat bermutu tinggi dan yang paling penting Non-GMO (Non Genetically Modified Organism) yang pastinya sangat selamat untuk ibu dan bayi!

ESP ini memang favourite ramai, sebab ia merangkumi sesiapa sahaja! Untuk tambah tenaga, untuk kawal kencing manis, untuk ibu mengandung, untuk kuruskan badan atau gemukkan badan, cuma perlu tahu kombinasi apa yang sesuai dan cara pengambilan yang betul. Semua ini bakal saya ajarkan selepas anda bersetuju untuk mencuba dengan saya. Kalau nak jimat lagi, terus saja daftar jadi ahli Shaklee, dan nikmati ESP atau produk-produk yang lainnya pada harga ahli.

Ok berbalik pada cerita N, apa yang N consumed? Haa kalau nak tahu, N ambil semua yang saya sarankan mengikut keperluan secara ringkas seperti berikut! Sangat-sangat sesuai untuk semua ibu-bu, baik yang bakal atau yang dah mempunyai 2-3 anak! 😀

set pantang shaklee optimum

Pilihan mengikut bajet!

Nak turut sama mencuba? Anda boleh membuat pilihan mengikut bajet masing-masing! Hubungi saya segera!

YEEN

SID 913391

yeen@sukavitamin.com

+6012 2151970

+974 55022452 (Shaklee in Qatar)

jadi ahli shaklee

Kalau tak mahu hunbungi saya, boleh beli sendiri set Pantang Shaklee basic dengan mengunakan perkhidmatan eSell Shaklee seperti di bawah!

eSell - beli sekarang

 

Comments

  1. Sukanya nak komen kat sini. Maklumlah, saya pon happy sangat pasal guna produk Shaklee masa pantang
    Fyda Noh recently posted…Segmen Bloglist 10 Blog Pilihan HASRULHASSAN.COMMy Profile

  2. akak saya bru lepas bersalin semalam…
    Manan Qayyim recently posted…Jom Undi Manan dalam Papa John’s Pizza Box CompetitionMy Profile

  3. memang best bila minum ESP…rasa kenyang je…
    MamaBard recently posted…Dilema Bila Anak Lambat BercakapMy Profile

  4. alahamdulillah sekali saya berkesempatan berpantang anak kedua dengan full set berpantang, memang rasa bertenaga dan berbeza dengan masa berpantang anak pertama dulu. Susu badan mencurah-curah dan saya rasa ceria dan tak letih.
    nila anggraini recently posted…Bahaya Batu Karang Mengancam AndaMy Profile

  5. ni first time saya pregnant dgn set shaklee n teringin sangat nak dapat pengalaman pantang dengan set shaklee.. :)
    Safiya recently posted…6 Rahsia Mealshake Shaklee Yang Buat Orang Jatuh Hati PadanyaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge