Tak suka Winter! Cegah selsema, batuk dan demam sebelum terkena

3M-Sehat & Kuat bersama Shaklee!

Sejuk betul Qatar sekarang. Tengok 3M dah ada ciri-ciri nak kena selsema. Kalau selsema, tahu jela.. tak lama lagi, datang batuk, pastu kemungkinan boleh demam. Penyakit berangkai-rangkai. Nak nak di musim winter. Yes.. Qatar ade winter, temperature kadang-kadang turun sampai 8degree kot! kami memerlukan heater!
Tapi Alhamdulillah, sampai sekarang, yang si kecik sekali walau ade nampak hidung berair, lepas bagi 1 Vitamin C chewable dan 1 Omega Guard, terus tak melarat dan terus kering. Now, I proudly claim my kids as Shaklee’s true ambassador. Living proof of the effectiveness of their products. 3M’s health are amazingly well. Nak tahu ape amalan harian mereka?

Almost everyday, saya bagi Shaklee mealshake, tak banyak pun, ikut dosage budak kecik. Tapi ini dah cukup membekalkan supplemen vitamin yang lengkap untuk keperluan harian dieorang. Bukan itu saje, Shaklee Mealshake ni pun sangat kaya dengan serat, so sangat sesuai untuk siapa-siapa yang ada masalah sembelit. (Klik sini untuk baca testimonial sembelit).
Jarang sekali 3M sakit. Kombinasi Shaklee mealshake, Chewable vitamin C dan Omega Guard nampaknya memang sangat sesuai untuk mencegah selsema, batuk dan demam dieorang, Alhamdulillah.
Kadang-kadang heran, tapi bersyukur dan yakin, memang produk Shaklee lah yang banyak bantu.
Kalau korang rase susah nak bagi suppplemen banyak-banyak, boleh cuba formula khas Shaklee Nutriferon. Memang lagiii power dalam mencegah selsema, batuk dan demam. Sekotak ada 30sachets, tapi.. untuk kids, bukan makan satu sachet, bergantung pada berat badan. Sangat berbaloi dan tahan lama.
Myra yang paling besar, memang lagi superb la. Siap haritu masuk marathon 1 km for kids, dan lari sangat laju.. .tanpa training. Kalau train, mungkin boleh menang, hehehe.
Gambar kat atas tu konon training session untuk Myra sebelum acara lari esoknya. Dan kenit 2 orang lagi sebagai supporter hehehe.
Okla, sejuk ni, mau tarik itu selimut.. daaaa

Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452
Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge