Tak Suka betul set Vitamin kanak-kanak Shaklee ni!

Tak Suka betul set Vitamin kanak-kanak Shaklee ni!

Jangan bagi anak anda 2 vitamin ni kalau anda malas masak untuk bagi die makan, sebab die mesti nak makan! Selera bertambah-tambah.. mesti anda akan letih nak layan! Baik jangan! 

Jangan bagi anak anda kalau memang nak die selalu ponteng sekolah sebab sakit! Sebab rekod kedatangan anak saya sangat bagus, takde nak ponteng-ponteng sebab demam ke selsema ke.. kuat betul imuniti die! tak dpaat saya nak malas-malas hantar die ke sekolah.. So JANGAN bagi dia makan 2 vitamin special ni kalau memang nak die ponteng sekolah ok?

Jangan bagi anak anda kalau memang sengaja malas nak basuh berak die.. Bagi ni nnt die lawas, jenuh plak korang nak kena uruskan hal2 cucian kan? Anak saya dulu susah betul nak berak, berhari-hari tak berak, pastu sekali nak berak macam nak beranak! melalak-lalak.. abes merah muke-muke.. lamaaaa nak tunggu die berjaya berak. Dah ambik mealshake ni, lain pulak jadinya.. beak hari-hari dengan mudah, penat pulak aku  nak gi tolong cuci! So,, sape malas, baik jangan bagi anak dia mealshake ni! 
minyak ikan terbaik dunia

minyak ikan terbaik dunia

Mealshakes bagus untuk tingkatkan selera dan imuniti anak.

Mealshakes bagus untuk tingkatkan selera dan imuniti anak.

Adoi, kebetulan pulak Bulan May 2014 ni, Shaklee menawarkan promosi beli 6 canister mealshake percuma 1. Mak aii.. banyaknye 6?! Hehehe.. Nayala camni.. terpaksa aku beli dan consistenkan bagi anak-anak makan.. sebab kang tak makan expired la pulak ek? Walaupun expiry dia lama lagi.. tahun depan or 2016 kot.. So, ‘terpaksalaaa’.. dah tu kata promosi kan, harga mesti makin murah, kalau jadi ahli Shaklee lagiii murah, dapat diskaun dalan 20-25% off dari harga retails.. memang best la.. sape tak suke barang promosi kan? hehehe

So kesimpulan dari kisah tak suka di atas, tolonggggla jangan beri anak anda set vitamin kanak-kanak ni.. Omega Guard dan Mealshake.. nanti tak pasal-pasal anda dapat kebaikan berikut;

Supplement bantu meningkatkan selera anak

Supplement bantu meningkatkan selera anak


1) Bantu tambah selera makan anak-anak

2) Bantu mengurangkan sembelit anak

3) Bantu mengurangkan radang yang disebabkan oleh Eczema

4) Beri anak tenaga tambahan- terlebih aktif la pulak die! hari-hari ada kelas tambahan, swimming seminggu sekali, kelas arab, kelas fardu ain.. macam-macam aktiviti, die boleh rileks je buat semua takde komplen penat ke ape..

Jenuh.. Omega dan Meal shake nyata bukan untuk ibu-ibu yang tidak penyabar!

Contact me for more info or to place an order!

yeen@sukavitamin.com
+6012-2151970

Trackbacks

  1. […] saya segera kalau nak cuba mealshake Shaklee yang merupakan salah satu supplement yang disarankan dalam set kanak-kanak […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge