Cabaran sukaRUN: Bike & Run #50hariakuberlari

Cabaran sukaRUN: Bike & Run #50hariakuberlari

Semalam petang, aku rasa malas gila nak keluar ke kelas cycling for beginner coach Isora. Tapi aku paksa jugak diri, bagusnya bila dah commit dengan kelas ni, since kita dah bayar, kita terpaksa paksa diri untuk pergi. Nak tak nak, dengan muka masam, angkut jugakla basikal dan kaki hehehe. Kena pulak dengan cabaran #50hariakuberlari . […]

sukanya Color Run Qatar Feb 2015! #Happiest5k di dunia!

sukanya Color Run Qatar Feb 2015! #Happiest5k di dunia!

Akhirnya selepas ditunda dari bulan lepas, 7 Feb telah tiba, The Color Run Qatar yang dinanti-nanti! Aku pun dah jadi tak berapa teruja sebab haritu dah 100% tak sabar, lepas tu last minit kena tunda, terus rasa tak syok, tambah pulak, Mr.Ai takde, kena balik Malaysia tak lengkap family event.. hanya tinggal aku dan anak-anak. Tapi, janji […]