Cabaran sukaRUN: Bike & Run #50hariakuberlari

Cabaran sukaRUN: Bike & Run #50hariakuberlari

Semalam petang, aku rasa malas gila nak keluar ke kelas cycling for beginner coach Isora. Tapi aku paksa jugak diri, bagusnya bila dah commit dengan kelas ni, since kita dah bayar, kita terpaksa paksa diri untuk pergi. Nak tak nak, dengan muka masam, angkut jugakla basikal dan kaki hehehe. Kena pulak dengan cabaran #50hariakuberlari . […]

Sukanya Larian Standard Chartered di Doha, Qatar

Sukanya Larian Standard Chartered di Doha, Qatar

Dah lama sebenarnya tak berlari dalam race, training pun agak ke laut, tapi seperti biasa, tak takut nak join lari, sebab anggap macam latihan fizikal semata-mata, so lari jela slow-slow. Yang tukang register pun bukan aku, tapi my hubby yang sangat penyabar dengan isterinya yang kejap sejuk kejap panas dalam arena berlari hehehe. Dear Mr.Ai hubby, […]