sukaNYA cara bagaimana kekalkan tenaga berpanjangan dan bina otot!

sukaNYA cara bagaimana kekalkan tenaga berpanjangan dan bina otot!

Ok, sebenarnya lama kami tak kongsikan kebaikan produk yang kami dah ambil dan sebati selama lebih kurang 3 tahun lebih. Dulu-dulu memang ikutkan Mr.Ai taknak pun cuba protein shake Shaklee atau nama manja dia ESP ni. Ramai pun kawan-kawan pelari yang aku cuba yakinkan untuk cuba, taknak cuba. Nak-nak kaum lelaki, memang kalau boleh, lebih […]

Sukanya testimonial ESP untuk berlari tanpa henti

Sukanya testimonial ESP untuk berlari tanpa henti

Dah kali ketiga mencuba jaya teori ESP membolehkan aku lari lebih laju, bertenaga dan tanpa henti. Dan sahih sekali harini baru je balik dari berlari 7 km untuk training half marathon #HMDisney2015 day 3. Memang takde rasa letih langsung dan yang paling best, heart rate nampak semakin mantap. Suka suka suka. Orang guna ESP ni […]

Sukanya training plan Half Marathon dengan ESP, laju seperti kuda!

Sukanya training plan Half Marathon dengan ESP, laju seperti kuda!

Sambungan dari pos tadi hehe.. Baru tadi balik dari training day 1 untuk misi half marathon di Disney Florida Januari 2015 nanti. Mengikut jadual latihan, kami sepatutnya berlari interval, maksud interval disini adalah berlari pecut diselang-selikan dengan sesi rehat samada dengan berlari perlahan atau berjalan.  Tetapi kerana tidak biasa dengan latihan interval, kami terus skip […]

SUKA kurus? Cuba diet plan bulan Ramadan ni.. kompem mantops dengan baju raya designer pilihan!

SUKA kurus? Cuba diet plan bulan Ramadan ni.. kompem mantops dengan baju raya designer pilihan!

Hampir seminggu berpuasa, kadang-kadang blank nak makan ape mase puasa. Nak makan nasi, rasa cam kenyang sangat. Kadang tak lalu sangat pun. Dekat ofis, ada pakcik tu cakap, dia dah tak makan dah karbo2 ni sejak dia kena diabetes. Dia just makan protein, sayur-sayuran dan sesetengah buah-buahan yang tak brape juicy macam orange. Buat tembikai, […]

Sukanya: Resepi mudah untuk sahur!

Sukanya: Resepi mudah untuk sahur!

Resepi yang simple dan mengenyangkan untuk sahur! Sebiji frozen banana1 tablespoon peanut butter1 tablespoon cocoa powder1 tablespoon oats1 tablespoon Shaklee ESP Blend themDrink them! Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!  Yeen@sukavitamin.com +6012-2151970

Sukanya set puasa Shaklee Mighty 3 gems, Ramadan aku datang!

Sukanya set puasa Shaklee Mighty 3 gems, Ramadan aku datang!

Sedar tak sedar, dah nak masuk Ramadan, Alhamdulillah. Seakarang, rasa cepat sangat masa berlalu. Bulan Ramdan kali ini agak mencabar kerana cuaca yang makin panas dan kering. Saya pasti, bagi mereka-mereka yang sangat fragile kesihatan seperti warga tua, pesakit gastrik, ibu mengandung dan ibu yang menyusukan badan, puasa tersangatlah mencabar. Sebab itu saya mahu memperkenalkan […]

Sukanya ESP: minuman terbaik untuk ibu mengandung!

KENAPA IBU HAMIL PERLU AMBIL ESP?APA KEBAIKANNYA? Kebaikan ESP untuk ibu-ibu yang mengandung, 1) ESP adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan bayi kelak (unless memang kita tidak pasang niat utk breastfeed baby kita). Tidak dinafikan ada segelintir ibu-ibu yang mengalami masalh tiada susu, jadi, ini dia penyelesaian terbaik. (Selain dari konsep […]

Sukanya Rahsia ESP Shaklee- how to stay energetic while running!

Sabtu pagi, jam 430am, mata dah terbukak terkebil-kebil. Aizal was not around to wake me nor push me to go to my weekend run. But remembering that I was the one requesting our group change our jogging routine to Saturday and not Friday this week, I woke up. Forcing every cell of my body to […]

SUKANya.. tips how to stay energised while travelling with kids.. Shaklee style

SUKANya.. tips how to stay energised while travelling with kids.. Shaklee style

Yup, the day finally arrived! We are heading back home to Malaysia tonight. Looking forward to enjoy our golden time there. But one thing that worries me is the fact that we are going to travel with 3 kiddos aged 6, almost 3 and 1 years old. Yeah, the 6 y.o is easy.. give her […]

Sukanya testimonial ESP memekatkan susu badan, mencerahkan kulit ibu yang makin halus

Sukanya testimonial ESP memekatkan susu badan, mencerahkan kulit ibu yang makin halus

Dah beberapa bulan M mengamalkan ESP secara konsisten. Bermula dari dalam pantang. Sedap katanya.. Dia amalkan setiap pagi untuk breakfast. Sekarang kalau tak ambik memang rasa beza, especially untuk baby S yang fully breastfeed. Then yang lagi M suka, suami mula perasan perbezaan kulitnya yang terasa semakin halus dan putih. Apa lagi, semangatla M nak […]