Diary Cabaran sukaRUN: 50 alasan vs #50hariakuberlari day 14-18

Diary Cabaran sukaRUN: 50 alasan vs #50hariakuberlari day 14-18

Alhamdulillah, walaupun sekarang sibuk gila, aku masih lagi gigih mencari masa untuk buat cabaran 50 hari aku berlari. So far takde ponteng lagi, tak kira sesibuk mana pun hari. Contohnya weekend lepas, mak datuk, back to back aktiviti! Tapi mujur Allah kurniakan kebolehan merancang, aku plan larian harianku dengan bijak ahaks. Day 14- Berlari sambil […]

Tips sukaRUN: 7 Kebaikan berenang untuk pelari samada untuk performance atau pembaik-pulih recovery

Tips sukaRUN: 7 Kebaikan berenang untuk pelari samada untuk performance atau pembaik-pulih recovery

Sejak aku belajar berenang, aku mula jatuh cinta dengan perasaan best selepas selesai sesi swimming. Yang paling ketara ialah bagi tahap kecergasan minda. Seriously lepas habis swimming memang segar bugar, walaupun sebenarnya dah masuk waktu tidur. Then, sejak berlari setiap hari demi cabaran #50hariakuberlari kaki yang agak nak rasa sakit, bila abes je run terus […]