Tak suka pil-pil? Cara mudah untuk ambil supplement penting untuk badan!

Ada ramai rupanya tak reti nak telan pil. Hehehe.. macam kes saya dolu-dolu. Pun tak reti nak telan pil, seketul kecik pun duk terlekat dekat tekak. So cara saya nak makan ubat, nak tak nak, terpaksa hancurkan pil dan larutkan dalam air, pastu minum! Hahah agak kelakar bila teringat balik.
Sekarang, tak payah satu, 10 pil pun dah boleh telan sekaligus hehehe.Apa agaknya solusi untuk masalah tak boleh telan pil-pil ni? Apa cara yang boleh bantu selain dari cara yang saya certiakan di atas?

Solusi yang mungkin ialah dengan bertukar kepada supplement jenis cecair. Ya, Shaklee ada jenis supplement cecair atau serbuk yang perlu dibancuh dengan air seperti supplement-supplement di bawah:

1) Vivix

Berbentuk cecair pekat, hanya satu sudu kecil sahaja diperlukan setiap hari untuk mendapatkan pelbagai khasiat dari Vivix Shaklee. Supplement yang mencukupi bagi mereka yang mahu memelihara kesihatan keseluruhan! Tampak 25 tahun lebih muda, dari dalam dan luar. Rasa lebih sihat dan bertenaga. Atasi masalah jantung, kencing manis atau darah tinggi dengan bantuan Vivix yang super hebat! Pelihara kesihatan sendi, kesihatan mata dan macam-macam lagi!


Klik sini untuk beli Vivix sekarang!

2) Meal Shake

Berbentuk serbuk, anda perlu bancuh dengan air atau minuman kegemaran untuk mendapatkan pelbagai khasiat vitamin dan mineral tambahan yang dirumus khas! Sangat-sangat sesuai untuk pelbagai peringkat umur, dari kanak-kanak berusia setahun dan ke atas! Atasi masalah seperti eczema dan sembelit dengan Meal Shake Shaklee!
Klik sini untuk beli MealShake sekarang!

3) ESP

Energizing Soy Protein juga berbentuk serbuk, anda perlu bancuh dengan air atau minuman kegemaran untuk mendapatkan pelbagai khasiat vitamin dan mineral tambahan yang dirumus khas! ESP diperbuat dari soya non-gmo yang low-glisemik yang bermakna ia membantu pengawalan glukos dan insulin dalam badan dengan lebih baik dan ia juga mempunyai kadar penghadaman yang lebih rendah membuatkan ianya sangat sesuai untuk diet untuk kurus! Malah soya juga membantu mencantikkan kulit! Berita baik bukan?

Klik sini untuk beli ESP sekarang!

4) Nutriferon

Berbentuk serbuk didalam sachet kecil. Dirumus khas untuk meningkatkan imuniti badan secara segera! Bertindak secara drastik yang membolehkan tubuh badan melawan penyakit demam dan selsema secara semulajadi. Tidak perlu lagi bergantung kepada Panadol!
Klik sini untuk beli Nutriferon sekarang!

5) Shaklee Collagen Powder

Berbentuk serbuk didalam sachet untuk kegunaan harian. Sangat mudah dibawa kemana-mana. Satu sachet diperlukan sehari untuk kesihatan dan kecantikan kulit yang unggul! Elakkan jerawat, jeragat dan pudarkan kesan-kesan jerawat serta meratakan tona kulit. Shaklee Collagen powder adalah satu rumusan dari extract sisik ikan merah laut dalam yang sangat bermutu tinggi!

Klik sini untuk beli Shaklee Collagen powder sekarang!

6) Cinch Shake

Rumusan hebat untuk pengawalan berat badan dan pelangsingan! Cinch yang dirumus dengan leucine bertindak sebagai pengganti makanan untuk memberikan rasa kenyang berpanjangan dan dalam masa sama membantu melansingkan badan!

Kilk sini untuk beli Cinch SEKARANG!

7) Cinch tea

Rumusan teh hijua berbentuk serbuk didalam sachet yang memberikan tenaga tambahan segera. Hanya dengan satu sachet anda akan berasa lebih bertenaga dan mengurus dalam masa yang sama!
Klik sini untuk beli Cinch tea sekarang!

Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA PRODUK-PRODUK SHAKLEE

KLIK SINI UNTUK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE

::Yeen:: ID 913391
Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge