SUKAnye kulit cantik bak remaja dikala usia semakin senja….

SUKAnye kulit cantik bak remaja dikala usia semakin senja….


Setelah hidup 36thn 1st time ever saya pergi buat facial kat beauty center dkt2 umah…Ni gara2 sy gatal2 tukar pakai skincare yg dok gile2 advertise kat FB…skincare ape??? Biarlah rahsia
maybe skincare tu x sesuai dgn kulit sy yg semakin meningkat usia ni…..akibat pemakaian skincare tu…kulit sy naik jerawat yg ala2 malu2 kucing….sekejap naik besar…tp xde mata utk syg picit…cuma bengkak camtu jer…so as a result sy amik decision drastic nak jumpa yg pakar…..
So…sesampai di center tu…beautician tu pun tgk2 gak la kulit sy…malu lah jugak…lps tu bermulalah sesi pembersihan……beautician tu amik la semua alat2 die dan amik lampu suluh kat my skin….OH MY GOD…she said…(dlm hati sy dh berkata2 sure die ckp teruk dah your skin ni…huhu..)…teetttttt wrong….beautician tu ckp sy memiliki kulit yg sgt cantik…..pori2 kulit sy sgt halus…bila sy mentioned sy dah 36thn…die terkejut and said…your skin did not follow your age….your skin sgt2 halus spt kulit 20an….merah padam muka kena puji…. :)
So sy bagitau sy minum SHAKLEE COLLAGEN POWDER.…die ckp kalau mcm tu better you teruskan sbb that collagen maintain your youthful skin….hihi….soooooo walaupun kulit sy diserang jerawat skit…tp structure kulit sy sgt cantik..ok…so THANKS to ALLAH for the gifted…and TQ to SHAKLEE jg sbb dpt kekalkan keremajaan sy……lagi 4 thn sy 40thn hokay….beautician tu ckp..normally age mcm I ni…kulit muka dh sagging…sbb tu pori2 dah tertarik skit dan nmpk besar….so wanita nearly 40…carefulllll…nak kekal remaja even usia dah senja…jom minum SCP…superb tau……..
pic yg 1st-my latest pic taken before buat facial…
pic yg 2nd-my pic also masa mula2 berjinak2 dgn SCP…kesan dpt sy lihat dlm tempoh 7 hr jer….
OK..sekian…harap ketemu lagi…..

Tunggu apa lagi? Hubungi kami segera untuk mendapatkan harga special! Beli 3 kotak Shaklee Collagen powder, anda layak untuk menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA! Call/SMS/WA/Email to order NOW!

Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6011 28040840

Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge