SUKAnya VIVIX.. menurunkan tekanan darah tinggi dan awet muda

SUKAnya VIVIX.. menurunkan tekanan darah tinggi dan awet muda

Alhamdulillah.. baru 3 hari sudah bagi Ibu try Vivix, terus dapat good feedback. “Blood pressure ibu turun! Dah normal macam biasa!” Whatssapp mesej di terima dari Ibu. Lepas je dapat result mendadak macam tu.. terus abang ipar I pun teruja nak try. Kenapa?

Lebih kurang 2 bulan sudah… Abang Ipar I kena Stroke.. masa dia kena stroke, I supplykan Omega Guard.. lepas makan tu, dia dah rasa sangat bagus, dan memuji kebaikkan produk Shaklee. So, bila Vivix ni dah bagi result gempak kat Ibu, memang dia percaya 120%.. dah tak kesah harga.. bak kata pepatah.. Alah membeli, menang memakai..
Kalau sayangkan ibu, bapa, suami, isteri, malah sape saja.. kenapa tak nak bagi mereka cuba produk ni? Antara kebaikan-kebaikan produk Vivix:

Pelindungan Antioksidan
Menyokong sistem Imun
Menyokong Kesihatan Jantung
Menyokong fungsi kardiovaskular
Menyokong Kesihatan Otak
Menyokong Kesihatan Sendi
Kesihatan Keseluruhan

So, agak-agak bila takde idea nak bagi ape untuk Birthday seseorang yang istemewa, nape tak bagi Vivix? Rasa sedap sebab salah satu ingredient dari berries 😉

Hubungi kami segera untuk mendapatkan harga yang berpatutan.. tak kira di mana kamu berada.. Malaysia, Qatar.. seantara dunia..

Call/SMS/WA no to order: 
Find 

 us on facebook, like our page and receive 10% additional discount;)


We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide! 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge