Sukanya Tips jadi Jutawan internet segera! Sesiapa saja LAYAK!

Ok sebelum ni saya ada kongsi tentang kebaikan jadi ahli Shaklee yang tidak mengira samada anda hanya mahu makan sendiri, atau mahu berniaga. Kebaikan jadi ahli Shaklee tetap sama iaitu dapat membeli produk ekslusif Shaklee pada harga ahli. Terserah kepada kita jika mahu membolot peluang-peluang bonus yang Shaklee tawarkan.
Apa? Peluang BONUS? cer cite sket?

Shaklee yang merupakan syarikat nutrient semulajadi no 1 di Amerika Syarikat bukan sekadar syarikat yang mejual produk semata-mata. Ia yang telah berusia lebih dari 50 tahun kini membuka peluang business partnership dengan sesiapa sahaja yang MAHU! Ya.. tidak kira siapa saja yang mahu semestinya sudah layak. Walaupun anda tidak mempunyai modal, ia tidaklah menjadi masalah. Anda hanya perlu bijak dalam memilih group yang betul, kerana support group sangat-sangat penting dalam menjayakan plan anda untuk berjaya! Maka joinlah kami, kerana kami akan memastikan kejayaan anda sampai ke puncak InsyaaAllah…

Boleh ke berniaga vitamin jadi kaya raya? nak nak jutawan segera pulak?!

Jawapannya ya! sangat sangat BOLEH dan possible! Group Maszters menekankan konsep jualan Online yang sangat mudah difahami. Sesiapa saja boleh belajar! Anda hanya perlu MAHU dan komited! Disinilah rahsia berfikir seperti seorang Jutawan akan dibongkarkan. Samada anda seorang surirumah yang mahu mencari income tambahan tanpa perlu keluar dari rumah, atau anda seorang yang bekerja di ofis tetapi mahukan side income yang mudah dan boleh dilakukan seiring dengan kerjaya. Seperti yang kita sedia maklum, bisnes Online sangat-sangat luas.. tidak terjangkau dek pemikiran kita. Anda hanya perlu MAHU!

Insentif-insentif yang ditawarkan oleh Shaklee pula sangat-sangat menarik. Di antaranya ialah:


Cash bonus (Bonus wang)
Perkiraan bonus adalah berdasarkan hasil jualan berkumpulan. Minimum bonus ialah 5%, dan yang tertinggi ialah 21%. Cara kira yang lebih detail akan saya terangkan setelah anda join group Maszters. Tidak ada limit kepada bonus yang Shaklee keluarkan!
Sehingga sekarang, Shaklee telah membayar lebih dari 6 billion kepada pengedar-pengedarnya. Rakan satu university saya juga telah pun berjaya menjadi jutawan segera!

Car Bonus Achiever (Bonus alaun kereta)
Jika anda menetapi syarat-syarat tertentu yang Shaklee tetapkan, anda juga bakal menerima bonus alaun kereta tambahan. Kesemuanya bergantung kepada anda. Lei=bih rajin, maka layaklah anda untuk menerima.

Convention
Shaklee juga memberikan peluang untuk join convention event yang diadakan setiap tahun samada di dalam negara atau di luar negara mengikut kemampuan anda!

Yang lebih best jika anda memilih untuk cuba peluang bisnes Shaklee ini ialah, anda boleh memilih untuk mendaftar keahlian anda kepada syarikat, yang mana anda boleh wariskan kepada anak-anak anda. God forbids, jika apa-apa terjadi kepada kita, ianya akan membantu anak-anak kita apabila dewasa kelak.

Shaklee bisnes sangat selamat dan in-demand berdasarkan hasil ujikaji. Zaman moden sekarang, kebanyakan ibu-ibu memilih untuk beralih ke yang semulajadi kerana khuatir dirinya atau keluarganya ditimpa penyakit-penyakit yang tidak diketahui sebelum ini. Vitamin semulajadi sudah makin popular, dan target Shaklee pada market Malaysia ialah 5% dari seluruh populasi. Sekarang, baru saja mencecah 1% :)

So amacam? Agak meyakinkan rite?
Saya rasa cukup setakat sekarang dahulu, kerana sebelum anda mendaki puncak tertinggi, anda perlu berlatih untuk memanjat bukit yang rendah dahulu.
Jangan berlengah lagi, jika terdetik untuk mencuba, cuba saja! Saya pasti, anda akan berasa kelebihanya! Ambil langkah pertama dengan mengisi borang keahlian Shaklee ini dengan segera!

Sentiasa Selamat, Sentiasa Semulajadi dan Sentiasa Selamat!

Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 15-25% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Jika anda tergerak untuk cuba bisnes Shaklee.. TAHNIAH! I will see u up there! :)

Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge