SUKANya testimonial set untuk hamil Shaklee.. penantian 8 tahun akhirnya berakhir

Minggu lalu tibe-tibe je saye dapat wassap message dari member yang dah lame gile tak keep in touch. Die siap dengan skema tanye ade jual produk Shaklee tak?
‘Gina’ bukan-nama-sebenar rupanya nak vitamin C. Nasib Gina baik, saya masih ada stok Vit C sebotol, so dengan sepantas kilat.. terus set date nak hantar. Kenape excited? Sebab.. tak sangke, rupenye Gina ni dalam diam ambik supplement Shaklee.. dan yang lagi tak sangke, boleh pulak die contact saye.. die pun terkezut rupenye Yeen Shaklee ni Yeen same yang die kenal hehehe.


Esoknya, seperti yang dijanjikan, saye pun pegi hantar produk. Saya nak sangat jumpe Gina, sebab rase curious terlampau.. sebab saye tau yang Gina ni dah lame duk mencuba nak dapat anak, tapi belom ade rezeki, dan saye dah dengar yang Gina ni sekarang akhirnya mengandung.. Alhamdulillah.
Sampai-sampai rumah Gina, borak2.. saya pun tanye macam mane dan sejak bile die start ambik Shaklee ni. Gina pun dengan murah hati bukak cerita.

Sebenarnye dah dekat setahun I ambik Shaklee ni, sebab pakcik yang cadangkan. Dulu dah 8 tahun cuba nak pregnant, tapi tak penah berjaya, buat IVF dah 2 kali, asek failed. So pakcikla cakap rasa U kena ambik supplement ni, betulkan sistem badan, pastu baru cuba lagi IVF. Saya pun ikut je nasihat pakcik, die cadangkan ambik Shaklee Vitamin E, Vitamin C, Alfalfa dan EPO (ini bukan Shaklee.. Shaklee ade yang lebih power, called GLA :). Klik sini untuk baca entri kebaikan-kebaikan vitamin ni.
So, lepas dalam setahun I consume Shaklee product ni, I cuba lagi IVF.. Alhamdulillah.. melekat.. kembar 2 lagi.
Happy saye dengar cite Gina. Saya selalu doakann kawan-kawan yang masih tak dapat cahaye mate agar dikurniakan zuriat.. Alhamdulillah.. salah sorang dah makbul.
Yang paling respect defat Gina, die bukan saje tawakkal dan tunggu bulan jatuh ke riba. Die berusaha.. walaupun ambil masa 8 tahun, die tak give up. Memang Allah Maha mengetahui kekuatan umatnya. Sebab tu die uji ikut kemampuan. SubhanaAllah…

Semoga bakal mommy Gina selamat melahirkan 2 baby yang comel.. insyaaAllah.

Hubungi kami untuk mencuba.. harga mampu milik dan tahan lama :)

Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Shaklee, sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan! insyaaAllah.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge