Sukanya testimonial set kurus kulit cantik Shaklee!

Sukanya testimonial set kurus kulit cantik Shaklee!

Harini tiba-tiba dapat repeat order dari customer yang sangat berpuas hati dengan set kurus kulit cantik Shaklee. Nak tahu set mana? Haa. ini set special skit, sebabnya, tujuan utama adlah untuk kurus, tapi dapat bonus kulit pun sekali dicantikkan. Bes kan?

Set kurus kulit cantik Shaklee terdiri dari gabungan mantap berikut:

 • Energizing Soy Protein (ESP) 
 • Vitalea
 • Lecithin
 • Omega Guard
 • Alfalfa
 • Herb-lax
ESP seperti yang diketahui, mengadungi beribu-ribu kebaikan on its own, tapi apabila digabungkan dengan vitamin-vitamin di atas membuatkan kelebihannya lebih terserlah. 
ESP memang sangat terkenal dengan salah satu kebaikannya dalam mencantikkan dan memutihkan kulit. Saya sendiri telah merasai perbezaan apabila mengambil ESP secara konsisten, kulit terasa sangat gebu dan lembut.
Dalam set kurus, ESP digunakan sebagai protein gantian, untuk memberikan efek kenyang. Dalam masa yang sama, disebabkan kelebihannya dalam merepair kulit, anda akan dapat 2 kebaikan dalam satu (malah mungkin lebih banyak lagi!).
Mari baca testimonial ikhlas tentang set kurus kulit cantik Shaklee ini. Saya sangat gembira bagi pihak I. Dia nyata berpuas hati, maka terus membuat repeat order :)
Anda berminat nak cuba? Hubungi saya segera.. beralihlah kepada Shaklee, yang nyata selamat, semulajadi dan berkesan! 
Yeen +974 55022452 Shaklee in Qatar
+6012 2151970 Shaklee in Malaysia
yeen@sukavitamin.com

Comments

 1. Ada pakej pengedar? Berminat nak jadi pengedar.

  • Hi,
   Ada.. mudah saja nak jadi pengedar, hanya perlu mendaftar dengan bayaran RM65 (kos pos RM10 WM/ RM20 EM). Kalau betul-betul berminat, saya akan emailkan maklumat yang diperlukan untuk mendaftar. Terima kasih ya :)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge