Sukanya testimonial set kesuburan Shaklee!

Sukanya testimonial set kesuburan Shaklee!

Alhamdulillah, hari ni dapat berita yang sangat-sangat gembira. One of my customer who now turns friend akhirnya dah pregnant! Syukur yang tak terhingga.. saya sangat-sangat happy untuk Z!

Z dah amalkan set kesuburan Shaklee selama 2 bulan sebelum berjaya pregnant. Selama ni Z dah mula risau, sejak bernikah hampir setahun still takde tanda-tanda nak pregnant. So Z terus berminat nak cuba amalkan tips-tips untuk mudah hamil dari Shaklee. Tak sangka, hanya selepas 2 bulan, dah dapat rezeki anak! Tahniah Z kerana dari duduk berdiam dan mengharap, dia telah mengambil langkah untuk berusaha untuk pregnant! Usahanya terbukti berjaya! :)

Set kesuburan Shaklee yang di sarankan adalah seperti berikut

Untuk isteri: (disarankan untuk detox mengunakan Alfalfa Complex terlebih dahulu sebelum mencuba denga set kesuburan Shaklee)

Untuk suami: Disarankan vitamin dibawah untuk meningkatkan kepekatan dan kekuatan sperma untuk menambahkan lagi kebarangkalian untuk mengandung!
  • Vitamin E Complex
  • Zinc Complex

Apa-apa pun.. jom baca testimonial Z dari gamba bawah ni! :)

Jika anda juga sedang mencuba, berilah peluang kepada set kesuburan Shaklee. Ianya produk semulajadi yang dijamin sentiasa selamat dan mesra alam.
Anda boleh order dengan mengisi borang di sini atau hubungi kami di
Yeen:: yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452
Enna:: enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide! Cash on delivery juga available untuk sesetengah tempt. Klik sini untuk senarai pengedar Shaklee!
Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Changing Brand can change your life! Shaklee.. Always Green, Always Safe and Always Works! 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge