SUKAnya..testimonial GLA hilangkan jerawat!

SUKAnya..testimonial GLA hilangkan jerawat!

 Alhamdulillah.. raya lepas my niece Batrisya ada datang ke Qatar melawat sambil beraya bersama keluarga. Time raya tu.. die asek agak stress sebab banyak gile jerawat naik. Jadi, mak nye yang jugak dah memang makin berpuas hati dengan produk-produk Shaklee, terus menelaah buku rujukan Shaklee. GLA nampak macam menarik, maka bila dah balik Malaysia, cubalah mereka.. dah sekarang, tadaaaa.. Tisya dah boleh senyum manis . Tiada lagi jerawat! Dia baru berusia 14 tahun, umur di mana hormon remaja sedang bergolak.
Bagaimana GLA membantu?

GLA complex adalah formula Shaklee untuk:
menstabilkan hormon, menstabilkan kitaran haid
dan dalam waktu yang sama melembapkan kulit.
Tahukah anda, GLA adalah jauh lebih baik dari Evening Primrose Oil (EPO).??

Klik sini untuk entry lain tentang GLA

Buntu? tak tahu macam mana nak bantu anak remaja anda yang bermasalah? GLA sedia membantu.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan konsultasi percuma! Bertukarlah ke produk SHaklee .. changing brand can change your life… Shaklee terkenal sebagai produk yang sentiasa selamat, sentiasa hijau dan sentiasa murajab!

Call/SMS/WA no to order: 

Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452
We delivery within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide! 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge