Sukanya testimoni Shaklee Collagen Powder + Vivix: Tak demam tak selsema selama setahun, rambut pula imagedah kurang gugur!

Sukanya testimoni Shaklee Collagen Powder + Vivix: Tak demam tak selsema selama setahun, rambut pula imagedah kurang gugur!

Alhamdulillah, one of my loyal customer call baru-baru ni. Dia repeat order, and nak cuba cinch tea. Katanya lately asik rasa ngantuk dan letih je badan. So, as solution i suggest ambik cinch tea.. memang akan bagi kick and segar sepanjang hari.
Sambil-sambil tu, akak borak-borak.. dia cerita, Alhamdulillah la.. rasa dah dekat setahun dia dan suami consume Collagen dan Vivix ni. Setahun tu jugakla dia dan suami tak pernah kena selsema atau demam. Diaorang dah berumur. Compare dengan kawan-kawan lain, rasa yang diaorang lebih sihat. Naik turun tangga pun tak rasa sakit lutut ke apa. Wahh.. ingatkan lama akak senyap kenapa, rupanya akak and family still consume Shaklee.. walau ada selang-selang sambil lupa. Dan Alhamdulillah dah rasa the ‘difference’ that Shaklee claims. Memang takes time untuk kita perasan apa perbezaan yang Shaklee berikan. Tapi, dengan yakin dan consistent, memang insyaaAllah kita akan rasa :)
Lepas tu akak tu sambung lagi, dia perasan rambut dah tak banyak gugur macam dulu!

Wah.. menariknya! Memang ujian klinikal Shaklee Collagen powder menunjukkan peratusan peningkatan dalam kesihatan rambut selepas 8 minggu penggunaan! Seronok sangat dengar akak tu dah rasa, so memang wajib kena share pasal testimonial bes ni.. Alhamdulillah.. seronok sangat dengar ๐Ÿ˜‰

Yang paling best pada saya, bila akak tu last sekali cakap, thank you la sebab you share pasal Shaklee ni, kalau tak kiteorang tak tau . Semoga Allah murahkan rezeki you dan family. Sebak bila dengar orang doakan macam tu.. Amin.. amin.. amin.. :)

Image courtesy of google

Macam mana Shaklee Collagen powder dan Vivix boleh menguatkan akar rambut?
Bagaimana ia bantu mengelakkan demam dan selsema?
Bagaiman pula ia bantu mengelakkan sakit lutut atau sendi?


Semua yang akak tu rasa, adalah antara kebaikan-kebaikan yang sememangnya Shaklee tawarkan. Gabungan mantap Shaklee Collagen powder dan Vivix kini telah terbukti pada diri akak tu dan suaminya. Kalau korang tak caya, korang pun boleh cuba ๐Ÿ˜‰

Cuba lihat ringkasan kebaikan-kebaikan Shaklee Collagen Powder berdasarkan kajian klinikal:

  • tambah kelembapan kulit by 90%
  • Mengurangkan kulit kasar by 75%
  • Meningkatkan kelembutan kulit by 69%
  • Make up tahan lebih lama
  • Meningkatkan keanjalan kulit by 55%
  • Melebatkan rambut by 54%
  • Meningkatkan perataan tona kulit by 50%
  • Membantu kesihatan sendi!
Shaklee Collagen Powder adalah kolagen terbaik dunia! 

  • Dihasilkan dari extract sisik ikan merah laut dalam dan extract kerang-kerangan.
  • Bebas Merkuri
  • Saiz molekul 3000 dalton memudahkan penyerapan secara optimum di lapisan epidermis kulit!

Sebahagian dari kebaikan-kebaikan Vivix Shaklee pula:
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Meningkatkan kesihatan keseluruhan
  • Menyokong imun sistem
  • Bantu mencantikkan kulit
Berita baik! Tawaran bulan Julai 2014. Beli 6 botol Vivix, anda akan dapat 1 botol PERCUMA! dan keahlian PERCUMA bernilai RM65. Anda juga akan dapat cash rebet kembali sebanyak 11% ! 
Anda juga boleh beli 2 botol untul layak mendapat keahlian percuma! Jadi ahli Shaklee untuk belian produk pada harga 20% lebih murah!
Bertindak segera sebelum stok kehabisan!
Untuk belian satu botol, anda boleh mengunakan eSell Shaklee dengan klik sini. 

Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Contact Yeen ID: 913391
 Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Trackbacks

  1. […] mask, satu mask SCP bernilai RM 5.56 Belum lagi kalau jadi ahli Shaklee, lebih jimat lagi. Baca testimoni Kolagen Shaklee […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge