Sukanya set kulit cantik Shaklee mengikut bajet poket

Sukanya set kulit cantik Shaklee mengikut bajet poket

Semua orang kalau boleh nak cantik. Tapi bukan semua orang mampu nak beli produk mahal-mahal untuk bantu capai cita-cita tu.. Berita baik, kami ada pelbagai pilihan untuk set kulit cantik, mengikut bajet ANDA! 
Contohnya set A, Yang terdiri dari Sustained Vitamin C, B-Complex dan Vitamin E.  Fungsi-fungsi vitamin ini adalah :
Fungsi vitC utk Membentuk Kolagen  dan meransang pembentukan kolagen. Kolagen ini penting sebab ia adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. (DA juga bagus untuk sendi tau)..
Vitamin C mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen hitam. Pigmen nilah penyebab utaman kejadian jeragat.
Vitamin E pulak, untuk anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.
Vitamin E juga membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.
Dan akhir sekali untuk kulit cantik dan sihat..kita kenalah ambil sekali dengan B Complex. Kenapa?..sebab b complex shaklee lengkap dengan lapan kumpulan vitamin B , dilengkapi dengan Sistem penyerapan Boaktif Berpaten. Lebih tepat lagi  ialah Asid Folik, iaitu sejenis vitamin B tidak dapat diserap dengan mudah. Bcomp jugak bersifat anti-stress, nak cantik kan xboleh stress2

Set B
Shaklee Collagen Powder.. memang sudah terkenal dengan kebaikan-kebaikannya.. klik sini.

Set C
Vivix -fuhh tak payah cakapla.. memang yang paling power. Klik sini untuk baca. :)

Hubungi saya segera. 50 orang pertama bakal menerima e-book percuma tentang RAHSIA KULIT CANTIK TULUS MULUS dengan Bonus resepi-resepi masker semulajadi!
Yeen +6012 2151970 
Shaklee in Malaysia
or email me. yeen@sukavitamin.com

yeen@sukavitamin.com

Comments

  1. Memang best vitamin Shaklee ni. untuk kulit saya ambil vit C dan vit E je pun dah puas hati..

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge