Sukanya set anak pintar Shaklee

Nasib badan.. anak pertama saya, Myra yang baru berumur 6 tahun lebih bersekolah di International school of Choueifat yg sangat exam oriented. Baru abes exam bulanan minggu lepas, tiba-tiba dapat notis final exam pulak.. 

Kesian sangat budak zaman sekarang, rasanya dieorang terlalu kecil untuk stress dengan exam-exam macam ni. Tapi nak buat macam mane, dah itu sistem persekolahan die. A bit tough.. so, sabar jela selagi mampu. 

I think kalau bukan sebab set anak pintar Shaklee, tak mungkin Myra boleh cope with her busy schedule and active lifestyle.. Ye, bukan orang bekerja je busy, budak umur nak masuk 7 tahun pun busy ok. 
Hari2 even skolah dari pukul 7pagi sampai 2:10petang, dia still ade energy to cycle, run around. Lepas tu, right after maghrib mengaji dengan ustaz..
Disebabkan minggu exam, kena mentelaah pulak dah.. hehehehe
Kesian btol, baru gred 1 dah macam ni.. macam mana set anak pintar ini membantu?

Mealshake – mengandungi 27 bekalan vitamin dan mineral yang diperlukan badan.

Omega Guard – Bantu kuatkan daya ingatan dan ketajaman pemikiran. Juga membantu menguatkan imuniti badan.

Vitamin C (chewable) – Menguatkan imuniti badan, maka anak sentiasa sihat dan cergas!

Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan! 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge