sukanya senarai RUN event di Malaysia selepas Raya Haji 2015

sukanya senarai RUN event di Malaysia selepas Raya Haji 2015

Beruntung orang di Malaysia, setiap minggu boleh kata ada event larian di mana-mana saja. Fun run atau marathon dah jadi macam satu fenomena wajib. Baguslah kan, dari duduk tengok tv je, baiklah join event fun run, keluar jugak toksin-toksin dari badan hehe.

Berikut ialah beberapa acara larian di Malaysia hasil sumbangan kawan runner sukaRUN untuk dikongsi bersama. Semoga bermanfaat!

senarai RUN event di Malaysia selepas Raya Haji 2015

allianz-pace-run-2015 Bollywood-run-2015 BSN-Marathon-2015 Larian-Hari-Malaysia-MAKSAK-2015 Pink-Wigs-Charity-Run-2015 2xu-compression-run-malaysia-nov-2015 asics-penang-bridge-international-marathon-2015 sultan-mahmud-international-bridge-run-2015

Ada lagi run-run event menarik yang nak disenaraikan?

Email kami di admin@sukarun dotcom

sukaRUN for the benefit of all!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge