Sukanya sebab2 kenapa saya jadi ahli Shaklee?

 Sekarang ni kalau ade orang yang tak pernah dengar pasal Shaklee, memang orang tu kita rase tak ‘in’ betol la.. Shaklee dah makin femes and orang pun pelik nape makin ramai jadi ahli Shaklee sebenarnye hehehe. Yang tukang kondem toksah cite la ramainye… tapi! Pernah tak terpikir, kalau betol la Shaklee tu tak bagus, memudaratkan.. macam mane la die boleh bertahan selama lebih dari 50 tahun dah? Seluruh dunia tau.. dan takde plak pernah dengar berita pasal orang mati sebab ambik Shaklee. Ke ade? Tolong bagi link kalu ade :P. Dekat Malaysia sendiri, Shaklee dah bertapak dah lebih dari 20 tahun, dan semakin hari, makin ramai lagi nak cuba.. mereka-merak yang mencuba tu sememangnya ‘in; dan bijak hehehe.

Banyak gile.. testimonial-testimonial Shaklee dekat google. Dengan konsultasi group ekslusif tertutup kami untuk customer-customer kami me make sure yang cara pemakanan set dengan betul. Kami sentiasa memastikan distributor yang menjual adalah yang bertauliah, tahu dan penuh ilmu didada. Shaklee sendiri siap menyediakan kelas nutrisi untuk distributor-distributor untuk tambah ilmu.. so jangan main-main.. ini distributor SHaklee kelas A punye tau! hehehe

Yang mungkin jadi fitnah tentang ahli Shaklee yang menjual untuk kejar untung semata-mata. Ahli-ahli ni didapati tak tau pun nak consult customer dengan cara makan yang betul. Sebab tu penting untuk jadi ahli Shaklee dengan group yang betul. Niat kena kasi lurus, bukan nak jual semata-mata.. tapi after sell service tu kena jaga :) Jadi ahli Shaklee bersama kami, insyaaAllah anda akan di guide dengan cara konsultasi yang betul. Tambahan-tambahan ilmu pasal product knowledge pun sentiasa di update. Selalunya la.. kalau customer tu ikut cara makan yang disarankan dengan betul , mestiiii puas hati dan terus repeat order atau terus nak jadi ahli Shaklee jugak. Kenapa la nak sebok-sebok jadi ahli? Sebabnya 1001 kebaikan jadi ahli tula.. (sila klik sini untuk baca).

Kalau tak paham jangan segan-segan nak tanye k. Saya tak makan orang, saya hanye makan Shaklee muahaha. Beli Shaklee dengan menjadi ahli sangatlah berbaloi untuk anda sebab kalau tak jadi ahli, anda kena beli dengan harga retails, kalau jadi ahli boleh beli dengan harga ahli, which is jauh lebih murah. Bukan tu jer, kalau cukup poitn tertentu, dapat pulak cash back dari Shaklee! Memang untungla.. bagi dieorg yang tak jadi ahli, memang rugi, kesian sebab mungkin taktau pasal kebaikan jadi ahli Shaklee kot. Tapi ingat! kalau anda dah bersedia untuk register, carik sponsor dari pengedar dan Ahli Shaklee yang serious nak ajar jer macam saye ok? Jangan salah pilih.. nanti sengsara :)

Yup, selepas anda register sebagai ahli Shaklee bersama saya, anda berhak mendapatkan semua tunjuk ajar dari saya. :)

Macam mane? kenala register dulu!

Jom jadi ahli Shaklee dan enjoy kebaikan-kebaikan Shaklee bukan saja untuk siri sendiri, tetapi untuk seisi keluarga..

Be naturally healthy with Shaklee!

Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge