SUKAnya promosi jadi ahli Shaklee dengan penjimatan Collagen paling bagus untuk kulit tulus mulus

SUKAnya promosi jadi ahli Shaklee dengan penjimatan Collagen paling bagus untuk kulit tulus mulus

October adalah bulan yang paling sesuai untuk jadi ahli Shaklee dengan penjimatan berganda-ganda! Kenapa? Kerana bulan October adalah bulan promosi Shaklee Collagen powder yang ternyata sangat hebat dan menjadi kegilaan ramai. Kenapa perlu pilih Shaklee? Sebabnya bagi pendapat peribadi, alah membeli menang memakai.
Saya akui terdapat sangat banyak jenama-jenama lain yang mengakatan kolagen mereka hebat, 7000mg, 15000mg. Tapi.. sejauh mana kebenaran tentang apa yang mereka akui? Berapakah tahap penyerapan optimumnya?
Jenama Shaklee yang makin terkenal telah bertapak di Malaysia selama lebih 50 tahun, dan tidak pernah lagi terdengar produk-produknya ditarik balik diesebabkan tidak menepati piawaian kesihatan. Ini kerana Shaklee sentiasa memastikan produk-produknya sentiasa selamat, sentiasa semulajadi dan sentiasa berkesan! Klik sini untuk maklumat lanjut tentang perbezaan Shaklee Collagen powder.
So, ape cite tentang jadi ahli Shaklee dengan penjimatan berganda Shaklee Collagen (kolagen)?
Bulan ni, anda sangat bertuah kalau mahu memulakan perjalan bersama Shaklee.. sebabnya, bulan ni ada offer menarik, beli 6 kotak kolagen, anda akan dapat percuma 1 kotak kolagen!!. Malah anda terus dapat daftar jadi ahli Shaklee secara PERCUMA dan layak mendapat bonus serta-merta! Menarik bukan? Tunggu apa lagi? cepat! sebelum stok kehabisan!..

Kolagen kolagen oh Collagen…

Call/SMS/WA no to order: 
Enna:: enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840 (Malaysia)
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452 (Qatar)

Trackbacks

  1. […] apa cerita tentang jadi ahli Shaklee dengan penjimatan berganda Collagen Powder dan Meal Shakes […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge