Sukanya petua Shaklee sebelum lari half Marathon

Esok pagi-pagi saya akan berlari buat pertama kali untuk jarak 21km, yang juga dikenali sebagai half marathon. Saya kini berada di Chiang Mai, semata-mata untuk mentertai half Marathon ni.
Ok jugak sini, nampak menarik, ramai pelari dari Malaysia dan Singapore yang turut mendaftar.
Sebelum join half Marathon ni, macam-macam nasihat diajukan, malah ketua geng pelari stylo yo kami di Qatar, siap printkan training plan yang mementingkan bacaan dengupan jantung.
Selain training yang agak strict, penting juga untuk jaga pemakanan untuk memastikan fiIkal juga seiring bersedia seperti mental.
Petua Shaklee sebelum lari half Marathon, dalam tempoh traning tu, cuba-cubalah ambik coQ health untuk menyokong kesihatan jantung.. so bile lari laju.. jantung pun cukup kuat untuk tampung keperluan darah.
Petua saya pulak, kena pastikan pengambilan supplement kalsium (ostematrix), Omega Guard dan Collagen yang mencukupi, agar mengelak dari belakunya injury.
Bagusnya Shaklee Collagen powder ni, die datang dalam bungkusan satu sachet, so senang nak bawak travel ke mane-mane. Masuk je dlm botol mineral dan goncanh then minum.
Bukan saja dapat hasil kulit yang makin cerah, tidak berjerawat, kurang berjeragat, sendi dan tulang pun turut terpelihara.. Alhamdulillah.
Sape yang tengah mencari lagi petua sebelum lari marathon, bolehla cuba cadangan  set di atas.

Atau boleh Call/SMS: Enna 011 28040840 or Yeen WA +974 55022452

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge