Sukanya petua awet muda

Tua itu pasti. Tapi bagaimana nak lambatkan nampak tua? haaa.. itu memang tak semua orang mampu buat!
Tahukah anda apa punca-punca cepat tua? atau cepat nampak tua? Antara punca-punca anda cepat nampak tua antaranya adalah:
  • Gaya hidup yang tidak sihat atau malas bergerak
    • Malas beraktiviti fizikal boleh meyebabkan badan terasa lemah apabila dipaksa melakukan aktiviti seharian. Anda mungkin akan berasa sudah tua dan tak mampu untuk melakukan pelbagai kegiatan orang muda
  • Diet yang buruk
    • Perbanyakkan makanan seperti buah-buahan dan biji-bijian.
  • Sering stress
    • Stress merupakan salah satu punca anda cepat nampak tua. 
  • Berfikiran negatif
    •  Sentiasalah berpikiran positif dan selalu bersyukur dengan apa yang kita miliki. Apabila diri kita sentiasa dikelilingi aura positif, maka makin banyak benda positif akan terjadi, lantas boleh memberikan impak usia muda
  • Minum minuman alchohol
  • Malas berpikir 
  • Perokok aktif atau pasif
  • Pencemaran
  • Ubat-ubatan tertentu
  • Sejarah keluarga
Nak tahu petua awet muda yang mudah?

Memperkenalkan Vivix! Yang telah diuji memberikan impak 25 tahun lebih muda!  
Dah banyak testimonialyang saya kumpul lately tentang Vivix. Kami pun still baru dalam mencuba. Tapi yang first sekali tergerak untuk mencuba ialah my beloved hubby, yang berusaha nak meningkatkan kesihatan badan terutama bahagian dalaman. If you recall, he was diagnosed with slip dics,(klik sini untuk ceritalanjut).
Serik dah dia nak kena sakit slip dics tu, so macam-maam produk Shaklee dia cuba. Dan dalam banyak-banyak yag dia cuba, Vivix yang paling buat dia jatuh cinta. Mudah pun nak makan, hanya satu sudu kecil sebelum tido. Macam makan sirap ribena katanye.
Apa yang special tentang Vivix?
  • Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix
    • mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah 
    • Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
·   tidak mengandungi alkohol 
·  menggunakan bahan semula jadi, 
·  tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. 
·  Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) 
·  berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan.  
·  Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit.  
·  Sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. 
Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas.
Ni pula jadual yang membuat perbandingan Vivix dan produk2 lain

Tunggu apa lagi? Masa untuk mencuba! Beli  2 botol dan anda sudah layak untuk menjadi ahli Shaklee percuma! Klik sini untuk kebaikan menjadi ahli dengan sukavitami

Call/SMS/WA no to order: 

  

Yeen@sukavitamin.com 

OR Whatssap +6012-2151970


Speak Your Mind

*

CommentLuv badge