Sukanya peluang ibu-ibu bekerja dari rumah tanpa sebarang modal!

Baru minggu lepas National Conference Shaklee, best sangat tengok video-video kawan-kawan sefamily sorang-sorang borong awards. sayangnya I tak dapat join sebab berada jauh dari Malaysia. Bila tengok balik kisah-kisah di National Conference tu, terus teringat, camanelah aku boleh terjebak dengan bisnes Shaklee ni?

Honestly, saya dipertemukan dengan bisnes Shaklee. Saya pernah berdoa di padang Arafah semasa mengerjakan wukuf, saya sangat-sangat nakkan family business, salah satu sebab ialah kerana tidak berapa gemarkan kerja rutin di ofis, tambahan pula, kerja shift- masa untuk membina keluarga agak terbantut. Tidak ada rutin harian keluarga, ianya sentiasa berubah-ubah. I have had enough, saya mahu bekerja dari rumah. Selepas pulang dari haji, saya tercari-cari peluang bisnes. Tetapi masalahnya, kami tidak mempunyai modal. Maka terpaksa mencari bisnes yang tidak memerlukan modal yang tinggi tetapi mampu memberikan pulangan yang sangat besar! Yeah, I tot it was not possible, until I met Shaklee with the right group!


Dulu saya pernah didaftarkan sebagai ahli untuk makan sendiri, tetapi saya tidak pernah didedahkan dengan peluang bisnes Shaklee, atau mungkin saya tak perasan, hehe. Setelah ternampak peluang bisnes dan strategi pemasarannya yang menarik, saya terus mahu mencuba. Siapa sangka, dulu produk Shaklee yang saya gunakan hanya untuk kesihatan, rupanya berguna untuk capai impian saya sebagai ibu bekerja dari rumah tanpa sebarang modal!

Betulkah? Anda perlu cuba dan daftar dulu sebagai pengedar dibawah naungan sukavitamin, baru anda akan tahu! :)

Jangan risau, pendaftaran sebagai pengedar hanya berharga RM65 (kos post RM10(WM) or RM20(EM)) untuk seumur hidup anda! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20-25% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Bagi Ibu-ibu yang serius nak mula bekerja dari rumah, ini adalah bisnes yang paling sesuai dan selamat untuk anda! Tetapi ingat, apa yang kami perlukan sebagai mentor anda ialah kerjasama anda sepenuh masa! Ikut saja apa yang telah dikongsikan oleh master-master anda, kerana mereka lebih mengetahui 😉

Alangkah indahnya kalau anda berjaya membawa suami serta anak-anak anda menyertai conference Shaklee samada didalam atau di luar negara, kerana disitulah anda bakal menyedut aura-aura positif kesemua yang telah berjaya!

Don’t be afraid to take risk! Supplement Shaklee sememangnya telah terbukti sangat berkesan, maka amatlah mudah terutamanya untuk ibu-ibu bekerja dari rumah tanpa sebarang modal. Ye, daftar dulu, kemudian bertanyalah! :)

Be naturally healthy with Shaklee!

 Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge