Sukanya Kurus dengan Set Berpantang Shaklee, combo JIMAT berGanda-ganda!

Sukanya Kurus dengan Set Berpantang Shaklee, combo JIMAT berGanda-ganda!

Set kurus Shaklee

Set kurus Shaklee

Ibu baru atau ibu lama, mesti nak set bersalain atau set berpantang yang terbaik untuk diri sendiri yang tidak memudaratkan kesihatan baik ibu atau bayi. Banyak dah dengar kes-kes bayi kuning (jaundice), cirit-birit, ruam dan sebagainya, disebabkan set berpantang yang tidak serasi dengan diri.

Ibu-ibu harus bijak dalam memilih set berpantang, kerana, susu ibu akan dibekalkan kepada bayi. Bayi yang baru lahir sememangnya sangat fragile dan memerlukan perhatian yang lebih dari sensitivity sumber makanan. Bagi ibu-ibu yang pening memikirkan produk yang boleh memberikan effect cergas, susu yang banyak dan menguruskan badan, tidak perlu memandang jauh. Shaklee ada set combo yang terbaik untuk anda!

Kelebihan dan kelainan Shaklee, adalah ianya sangat-sangat selamat, berkesan dan mesra alam.

Pemakanan supplements boleh dimulakan dari fasa hamil terus ke selepas bersalin. Yang lagi best tu, set ibu mengandung, mempunyai beberapa persamaan dengan set bersalin Shaklee (set berpantang Shaklee). So, sangat menjimatkan jika ibu-obu memilih untuk membeli set combo seperti dibawah;

Set Bersalin (berpantang) Shaklee untuk susu meriah dan badan kembali KURUS!

1 Vitalea (120 biji untuk 4 bulan)
1 B-Complex (120 biji untuk 4 bulan)
1 Zinc Complex (120 biji untuk 4 bulan)
1 Vitamin C Sustained Released 500mg (180 biji untuk 6 bulan)
1 Alfalfa Complex (kecil) 330 biji untuk 4 bulan
2 botol Ostematrix kalsium (2 x 120 biji untuk 4 bulan)
1 Energizing Soy Protein (untuk 2 bulan)
1 Omega Guard (90 biji untuk 3 bulan)
2 Lecithin (2 x 180 biji untuk 2 bulan)

Bagaimana vitamin-vitamin ini membantu?

Vitalea – mengadungi multivitamin dan multimineral. Membekalkan keperluan nutrisi tubuh badan. 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum.

B-Complex – menggalakkan kesihatan jantung, meningkatkan tenaga dan menggalakkan replikasi DNA yangsihat. Mengelakkan simptom kemurungan, depresi atau stress. Maka sangat bagus untuk ibu-ibu dalam pantang (elak meroyan). Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Juga membantu metabolisma dan penghasilan sel darah merah.

Vitamin C Sustained Released 500mg  Anti-oksidan semulajadi. Menyihatkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah. Mengurangkan simptom alergik. Sustained Release bermaksud pelepasan vitamin C secara berperingkat ke dalam badan membolehkan bekalan vitamin C secara berterusan sepanjang hari.

Zinc Complex – Meningkatkan sistem imuniti badan. Membantu proses penyembuhan. Menguatkan akar kemudiannya menghalang rambut gugur. Mengelakkan kelesuan, menyembuhkan luka dan menjaga kesihatan sel.

Ostematrix – Membekalkan kalsium dengan mudah. Kalsium penting dalam pembentukkan dan penjagaan tulang dan gigi. Juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral xink tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.

Alfalfa – Mengurangkan toksin. Melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan. Mengecutkan rahim, bertindak seperti kacip Fatima. Menggalakkan pengeluaran susu badan. Tetapi take note! Jika anda alergi kepada Alfalfa, peyakit autoimune & SLE,  anda TIDAK BOLEH mengamalkan Alfalfa.

Energizing Soy Protein (ESP) – Membekalkan tenaga tanbahan. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Sangat bagus untuk ibu menyusu dan pesakit dalam recovery.

Lecithin – Bantu mengoptimumkan pembakaran lemak. Mengelakkan bengkak susu, menguatkan memori.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge