Sukanya kelebihan Vivix Shaklee best anti-aging products!

Bagaimana Vivix Shaklee bertindak?Tahukah anda, setiap hari sel tubuh kita diserang oleh hampir sejuta serangan yang boleh merosakkan DNA dan pengkalan data genetik yang akan mengganggu fungsi sel dan kepenjangan usia. Formula khas Vivix terbukti melindungi dan memperbaiki sellular DNA!

Shaklee yang sentiasa dipercayai sentiasa memastikan hasil produk dikaji secara terperini. Hasil ujian klinikal menemui ramuan Vivix  ini mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan di tahap sellular.
Bagaimana sebenarnya Vivix membantu?
Mitochondria yang juga dikenali sebagai ‘cellular power plants’ (penjana tenaga sel) memainkan peranan penting dalam memastikan perubahan, kematian dan kawalan tumbesaran sel-sel. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut sama menurun. Maka disinilah terserlah kelebihan Vivix, kerana Vivix menggalakkan pembentukkan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel badan!

Protin AGE (Advanced Glycation End products) yang berlebihan boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan kepanjangan umur. Satu lagi kelebihan Vivix ialah ramuannya adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscaline”) yang bertindak untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Secara ringkasnya, menerusi hasil kajian makmal, ramuan Vivix Shaklee telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisme utama penuaan pada tahap sellular,
  1. Melindungi & membaiki sellular DNA
  2. Member impak positif kepada pengawalan genetik
  3. Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru mitochondria)
  4. Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End products)
Malah, kelebihan Vivix Shaklee yang lain antaranya ialah membantu dalam menjaga & memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan & kesejahteraan.

Sekarang anda boleh buat pilihan, samada: 1) Mahu age well will Vivix  atau
2) Mahu tua seperti normal.

Berita baik! Beli 2 botol Vivix dan anda layak mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma!
Bukan itu saja, anda juga layak 5% cash rebet (dibayar pada bulan seterusnya) dan 20% off retails price.
Klik sini untuk belian Vivix!

Baca article tentang Vivix di dalam media Malaysia! 

Be naturally healthy with Shaklee! Contact me!

Yeen@sukaRUN.com

011 3222 0001

beli sekarang

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge