SUKAnya kebaikan dan perbezaan Shaklee Collagen Powder yang power!


Perbezaan Shaklee
Shaklee Collagen powder adalah supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4,000 mg Kolagen RSS ( Sisik Ikan Merah ) proprietary, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisi Ikan Merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molecular, sekitar 1,000 Dalton ( berat molecular kolagen disukat dalam Dalton ) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C and Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.
Image: googled

Manfaat Utama:
·         Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya satu factor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakkan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan factor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dll. Justeru itu, Shaklee Collagen Powder, mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.
·        Tampak Lebih Muda.

o   Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.

o   Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.

o   Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.

o   Membantu menghilangkan tanda penuaan. Dalam kes saya, tanda penuaan dibelakang tangan saya telah hampir hilang.

·         Rasa Lebih Muda

o   Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium.

o   Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh.

o   Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran disendi-sendi.

o   Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.

o   Pastikan otak sentiasa sihat. Sel gyla membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat menfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik semakin anda menua.

::Fungsi Ramuan Utama::
1. Kolagen dari sisik Ikan Merah
Sisek ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.
2. Ekstrak biji Camellia japonica.
Biji Camellia japonica terdiri dari asid oleic, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.
3. Ekstrak Pfaffia
Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camilla japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.
4. Elastin from kolagen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik.
5. Vitamin C and Vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita.
Vitamin Bturut serta dalam metabolima karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen didalam sel.
6. Ekstrak Kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.
7. Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usu dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.
Hubungi kami segera untuk mencuba Shaklee Collagen powder yang power. Beli 3 kotak dan anda layak untuk dapat keahlian percuma bernilai RM65! Jadi ahli Shaklee, dan dapatkan penjimatan 20% dari harga retails!
Call/SMS/WA no to order: 
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +6012-2151970
Kami juga menyediakan penghantaran secara pos tak kira dimana jua anda berada! 

Trackbacks

  1. […] bertanyakan rahsia. Bagi saya, pada saat ini, tiada lagi rahsia.  Saya memang tegar menggunakan Shaklee Collagen yang nyata terbaik. Satu, ianya dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam, yang nyata […]

  2. […] wah.. seronoknya. Lama dah tunggu promosi hebat Shaklee Collagen powder. Bulan ni kalau beli 6 kotak, dapat percuma satu! Dan terus layak dapat keahlian percuma! wow.. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge