Sukanya Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Sukanya Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

kelebihan jadi ahi Shaklee percuma

kelebihan jadi ahi Shaklee percuma

Kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee
1. Untung runcit (retails)
    Sebagai pengedar, anda berhak untuk dapat untung jual harga runcit bernilai 15% ke 25%. Anda beli     pada harga ahli, dan jual pada harga runcit, dan untung runcit adalah hak anda semata-mata.
2. Bayaran bonus prestasi peribadi dibayar setiap bulan
    Setiap pembelian produk mempunyai points yang akan dikira sehingga akhir setiap bulan. Bonus           prestasi bergantung dengan jumlah keseluruhan belian, nilai bayaran bonus adalah dari 5-21%.
3. Bonus kepimpinan dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
4. Bonus tambahan dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
5. Insentif Coordinator dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
6. Insentif Istimewa dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
7. Insentif pelancongan dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
8. Subsidi kereta dibayar setiap bulan bagi yang memenuhi syarat
Purata pendapatan tahunan (mengikut pretasi pangkat atau kepimpinan)

KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI;
  1. Dinaungi Masters-masters Coordinator ternama.
  2. Sokongan berterusan.
  3. Tutorial online dan juga offline (jika mahu).
  4. Kelas dan coaching samada online atau offline.
  5. Seminar dan gathering.
  6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman. Anda berpeluan untuk naik Masters sepantas 6 bulan dengan usaha yang setimpal!
  7. Pelbagai aktiviti menarik.
Macam mana nak mula?
Langkah pertama adalah mendaftar jadi ahli Shaklee anda boleh pilih beberapa cara dibawah untuk mendaftar;
  1. Bayar pendaftaran bernilai RM65 (seumur hidup). Anda boleh pergi sendiri ke branch Shaklee untuk ambil member kits atau boleh tambah bayaran pos RM10 untuk semenanjung, RM20 untuk Sabah/Sarawak.
  2. Atau anda layak untuk daftar jadi ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian RM660 (atau 200uv point).
  3. Atau dapatkan keahlian percuma dengan pembelian 2 botol Vivix.
  4. Atau dapatkan keahlian percuma dengan pembelian 3 kotak Collagen.
  5. Atau dapatkan keahlian percuma dengan pembelian set kurus super duper Optimum.
AWAS Jika memilih untuk mendaftar dengan mana-mana agent Shaklee, kerana bukan semuanya serius dalam memberikan tunjuk ajar yang sepatutnya. Perbezaan jika anda mendaftar bersama kami adalah;
  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Coaching untuk marketing online (tidak kira jika anda buta IT)
  4. Dimasukkan ke dalam secret group Maszters untuk perkongian tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN?
Tidak! Untuk makan sendiri, tak perlu maintain points, tapi kalau berniat untuk carik pendapatan sampingan, sememangnya anda perlu maintain certain points untuk layak dapat bonus idaman. Jangan tak tahu, TIADA LIMIT dalam pembayaran bonus Shaklee. Masters2 kami ada yang telah menjana pendapatan 1 Juta dan lebih setiap bulan!
KALAU NAK REGISTER SENDIRI DEKAT BRANCH MACAM MANA?
Untuk mendaftar jadi ahli Shaklee, anda memerlukan seorang sponsor. Sila gunakan ID saya 913391 dan beritahu saya apabila anda telah mendaftar dibawah saya.
SAYA DAH JADI AHLI, TAPI TAK PERNAH DI AJAR UNTUK BISNES, APA NAK BUAT KALAU SAYA BERMINAT?
Anda boleh menukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran semula untuk register dibawah sponsorship saya, ID 913391. Saya akan bimbing anda sehingga berjaya. Dengan menjadi ahli dibawah saya, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri dengan sokongan padu dari group kami. We work as a team. :)
RUGI KE TAK JADI AHLI KALAU MAKAN SHAKLEE SENDIRI2 JE?
Sangat rugi. Lebih-labih lagi kalau anda sememangnya dah sukakan Shaklee dan tahu kebaikan-kebaikannya! Kalau asek beli dengan pengedar je, point tu akan pegi ke pengedar tu sahaja, kalau anda jadi ahli, point akan dapat pada anda sendiri, berbaloi-baloi dapat benefit macam saya cerita kat atas. Jangan risau, walaupun anda tidak berniat untuk berniaga, anda masih akan dapat menikmati bonus jika memenuhi syarat point minimum.
Join US! And you will know the secret :)
Contact me now!
yeen@sukaRUN.com
+6012-2151970 
 
 
Be naturally healthy with Shaklee!
Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Trackbacks

  1. […] Dalam 50 tahun, terdapat 2 haluan dalam penghasilannya, iaitu secara farmaseutikal dan pendekatan secara semulajadi. Di hospital-hospital, anda boleh mendapatkan perkhidmatan mencucuk Inteferon, tetapi kosnya sangat mahal, dalam RM6000 sekali cucuk! Shaklee memperkenalkan Nutriferon yang sangat mampu-milik, hanya RM 214 untuk 30 sachet, iaitu Rm7.13 sahaja untu satu sachet yang penuh dengan inteferon berkhasiat! Malah anda boleh dapatkan ia pada harga lebih rendah lagi jika mendaftar sebagai ahli Shaklee! […]

  2. […] yang rendah kerana tiada modal diperlukan kecuali pendaftaran jadi ahli Shaklee sebanyak RM65 (pos RM10 EM/RM20 WM) Betul! TIADA […]

  3. […] Jadi ahli Shaklee untuk menikmati penjimatan berpanjangan! […]

  4. […] untuk mencuba? (Psst… FYI Beli 2 botol dan anda layak untuk register jadi ahli Shaklee secara […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge