Sukanya harga mealshake Shaklee yang murah sebab promosi!

Sukanya harga mealshake Shaklee yang murah sebab promosi!

Bulan May ialah bulan promosi Mealshake Shaklee yang sangat-sangat membantu kehidupan kami sekeluarga. Sebab apa saya suka sangat Mealshake Shaklee ialah kerana sejak menggunakan mealshake Shaklee, bermacam-macam masalah kesihatan yang melanda anak-anak saya telah berkurangan. Seronok sangat, Alhamdulillah..

Mula-mula sebelum bagi dulu, memang rasa tak perlu, kenapa kena beli? Tah berapa agaknya harga mealshake Shaklee ni, lama  jugak la duk pikir nak bagi anak-anak ni, betul ke membantu? Masa tu Maqeel dilanda mild eczema, menggaru-garu je keje.. Myra pulak sentiasa sembelit. Norm orang Malaysia, dah sakit baru nak bagi supplement, walhal, supplement ini gunanya adalah mencegah sebelum terkena. Ia bukanlah ubat! Agaknya kedekut, kalau dah sihat, buat apa susah-susah nak bagi kan? hehehe..

Anak Power, kita pun suke :)

Tetapi disebabkan keadaan anak-anak yang makin menjadi-jadi, saya cuba juga bagi. Perlu diingat, pengambilan supplement tidak menjanjikan result serta-merta. Ia memerlukan masa untuk sebati dengan badan agaknya. Mula-mula tak berapa perasan perbezaan selepas anak-anak minum Mealshake Shaklee, tapi saya tak penah give up, bagi je secara konsisten, sekali dengan Omega Guard dan Chewable Vitamin C Shaklee. Lama-lama, saya mula perasan, Myra dah lama tak mengadu susah nak ‘poo poo’. Maqeel pun dah kurang menggaru. Wah! Alhamdulillah.. sejak dari itu, memang kami pengguna tegar set vitamin kanak-kanak ni. Nothing but the best for them for sure.

Oh hampir terlupa nak cite pasal promosi bulan May ini yang menjanjikan harga Mealshake Shaklee menjadi lebih murah berbanding biasa! Bulan ini, beli 6 canister Mealshake Shaklee, dan dapatkan percuma 1! Jangan tunggu lama-lama untuk mencuba! Inilah masa yang sesuai. Harga Mealshake Shaklee satu canister ialah RM113.75. Sangat jimat!, satu canister biasanya boleh tahan sampai 2-3 bulan! Belum lagi kalau beli pada harga ahli, lagiii jimat! Macam mana nak jadi ahli Shaklee? Bayaran untuk register sebagai ahli serendah Rm65 seumur hidup dan anda terus layak menikmati pelbagai kebaikan sebagai ahli!

Penggunaan mealshake Shaklee bergantung kepada usia anak anda. (Chop! Mealshake ni boleh di minum seisi keluarga! tidak terhad kepada anak-anak je!)

Macam saya, setiap pagi, saya akan bancuh susu untuk anak-anak ditambah 1 sudu kecil mealshake. Itu jer.. Sebab tiga-tiga anak saya minum, satu canister boleh tahan dalam sebulan lebih. Sangat berbaloi! Rumusannya yang diperkaya dengan vitamin-vitamin dan mineral tambahan yang diperlukan badan memudahkan tanggungjawab seorang ibu untuk memastikan anak-anak dibekalkan dengan nutrien lengkap sehari-hari! Ye la.. ibu bekerja, kadang-kadang takde masa sangat nak make sure makanan sehari-hari ada semua nutrient.. main ikut sempat je kan? Seb baik la ade mealhsake Shaklee ni! Penyelamat!

Kalau anda buntu dan nak cuba, bolehla hubungi saya.

Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

———————————————————————————————————————
Be naturally healthy with Shaklee! Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge