SUKAnya.. GLA complex Shaklee.. testimonial bukti manfaat utama!

Sukanya.. Lagi dan lagi.. wassap message masuk, ade aje testimonial menarik pasal GLA complex Shaklee. First off, dari my friend yang dah lama trying to conceive, tapi belom ada rezeki. Dia rasa, sebab period yang tak menentu yang caused the problem. SO die cuba ambik GLA untuk stabilkan hormon dan period cycle.. lepas dah stabil, baru senang nak kira untuk hamil kan?

Alhamdulillah.. baru beberapa bulan ambik GLA Complex Shaklee, period die dah stabil katanya, dan period cycle pun dah cantik, tepat-tepat 28 hari. I am so happy for her. I have always pray that she’ll get pregnant soon.. and be a happy mommy. Aminnn…

Testimonial seterusnya dari jiran kat rumah mak. Katanya dah berbulan-bulan tak datang period. Tapi bila check, bukan pregnant. Dia ambik je GLA.. esoknya terus period. Alhamdulillah. Cepat betol effek yang dinanti, memang die sangat puas hati. Moga-moga lepas ni, die pun dapat period cycle yang cantik macam kawan I yang kat atas tu :)

Macam mane agaknya GLA Complex Shaklee ni buat magic? Apa yang ada dalam intipati die yang berbeza dari produk-produk lain?


Kebanyakkan GLA (gamma-linolenic acid) tersedia dipasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO) manakala, GLA Complex Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dari EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih berkesan dari EPO.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang juga sumber terbaik Omega-6.
Ianya digabungkan dengann minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

Manfaat utama:

  • Herba tradisi yang dipercayai.
  • Borage- dapat merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina
  • Mengawal selia estrogen dan testosteron
  • Melambatkan menopaus
  • Memperbaiki prostatomegaly
  • Menentang kanser
  • Memperbaiki inflamasi kulit
  • Menghalang komplikasi diabetes
  • Menghalang tekanan darah tinggi
  • Memperbaiki tekstur rambut
  • Membantu memperbaiki Hiperaktif dan Austisma
GLA Complex Shaklee bukan terhad untuk wanita!
Berminat untuk mencuba? dapatkan GLA segera!
yeen@sukavitamin.com (Qatar +974 55022452- SMS/Call/WA)
enna@sukavitamin.com (Malaysia +6011 28040840 SMS/Call)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge