Sukanya Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Nak jadi ahli Shaklee sebenarnya sangat mudah. Cuma daftar dan gunakan produknya, pastu dapat kumpul points, kalau cukup, dapat bonus. Kan best tu?

Kumpulan soal-jawab lazim tentang menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee bernilai RM75 (termasuk pos), ataupun pendaftaran percuma dengan membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM680 Semenanjung & RM850 bagi Sabah/Sarawak).
Anda cuma perlu menghubungi saya (untuk saya uruskan pendaftaran) atau pergi sendiri ke mana-mana branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 913391 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran keahlian bernilai RM65 (untuk ambil member kit sendiri di branch) atau tambah duit pos RM10 kalau nak kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)

Maintain point dan keahlian

Bayaran yuran adalah untuk seumur hidup. Selagi mana, anda pakai ID untuk pembelian dalam masa sekurang-kurangnya 3-4 bulan sekali. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu risau tentang target point-point (uv) bulanan. Tapi, untuk perniagaan dengan Shaklee, anda perlu pahamkan cara kira bonus penjualan untuk mendapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share-share dengan kawan-kawan atau saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau pembelian minima.

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 913391 sekiranya anda pikir, mungkin satu hari nanti nak try-try bisnes Shaklee ke. Kalau taknak bisnes pun takpe. Saya tetap memberikan maklumat-maklumat tentang produk apabila diperlukan.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli, yang lebih kurang 25% lebih murah dari harga pasaran. Dengan setiap pembelian, anda akan diberikan points yang akan ditukar kepada duit setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 913391 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan kumpulan kami. Jika anda tiada langsung basic untuk memulakan perniagaan, jangan risau. Kami boleh bimbing anda dari A to Z, anda hanya perlu MAHU dan BUAT.

Selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan SUKAVITAMIN. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di yeen@sukavitamin.com untuk maklumat lanjut.

We can be reached directly at:
Enna:: enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840

Yeen:: yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge