Sukanya dah tau RAHSIA menurunkan berat badan dengan CEPAT dengan set kurus Shaklee!

Banyak sangat produk slimming sekarang. Tapi.. mana satu yang paling mustajab dan mujarab?! Pening nak decide. 
Ada produk yang claim dielah yang paling hebat, dapat turun berat tanpa exercise, tanpa berlapar! Wahh.. janji manis yang sangat mengujakan. Tapi, setelah buat research berkali-kali, apa yang saya rase penting ialah keselamatan produk itu sendiri. Memangla saya desperate nak menurunkan berat badan dengan cepat. Tapi, kalau produk tu tak selamat, bukan ke boleh membahayakan diri sendiri? Takut melibatkan nyawa. 
Sebab itu, saya sentiasa percayakan produk Shaklee. Yang memang semestinya terjamin selamat. Dah la selamat, berkesan dan semulajadi pulak tu! Mane nak jumpe produk yang ada 3 kriteria penting macam ni. Harga pulak mampu milik dan sangat-sangat berbaloi dengan kesan yang boleh di lihat seawal beberapa minggu dengan strict discipline. 
Apakah rahsia produk Shaklee dalam menurunkan berat badan dengan cepat? 



  1. Sumber Protein untuk effect full. Anda boleh pilih untuk mencuba ESP atau Cinch. Bezanya, ESP lebih murah, dan sesuai untuk ibu menyusu badan, disamping mencantikkan kulit. Cinch lebih mahal tapi ada formula khas yang dirumus dengan leucine- membantu pembentukkan badan yang lebih ramping.
  2. Sumber pembakaran lemak secara optimum. Samada boleh pilih Omega Guard atau Lecithin, atau kedua-duanya sekali. 
  3. Sumber penyahtoksin dari badan- Herblax di ambil 2 kali seminggu untuk penyahtoksin dari usus, membantu mengempisan perut, manakala Alfalfa untuk menyahtoksin seluruh badan yang juga sesuai untuk ibu menyusu badan.
Sapa kata ibu yang baru lepas bersalin dan menyusu badan tak boleh nak kurus kan? Banyak je pilihan. 

Tambahan lagi, dengan supplemen Shaklee, anda bukan saja dapat menurunkan berat badan dengan cepat, malah, mendapat bonus-bonus tambahan dari khasiat supplement-supplement berkenaan. Boleh klik sini untuk baca tentang kebaikan-kebaikan lain produk dalam set kurus. 

Tunggu apa lagi? 

Turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat! Gunakan formula SHaklee untuk membantu!

Feel free to walk in to any Shaklee branch to purchase with my ID 913391 (Then make sure to get your free consultation by contacting me on below numbers :)







ATau hubungi kami di:

Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452/ +6012 2151970

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!


Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge