Sukanya! Cara mudah jadi ahli Shaklee secara percuma!

Suka benda free? Mahu jadi ahli Shaklee secara percuma?

Dapatkan pendaftaran bernilai RM65 secara percuma dengan setiap pembelian produk Shaklee bernilai RM680 dan ke atas!
Bermakna, kalau beli 3 kotak Shaklee Collagen dah layak, or 2 botol Vivix yang super hebat, dah layak. Or macam-macam lagi set Shaklee yang menarik mengikut keperluan anda. 
Tapiii, apa yang bagusnya jadi ahli Shaklee???
Depends nak register untuk apa…
Kalau berniat untuk register jadi ahli untuk makan sendiri, then bolehla kumpul point, bila cukup point dalam bulan pembelian yang sama, Shaklee akan bayar bonus berdasarkan percentage pembelian. 
Kalau dah ade 2-3 kawan ke sedare ke yang memang nak cuba atau memang consume Shaklee, apa salahnya share-share pastu beli sama-sama. Dah layak dapat free membership, dapat bonus nanti boleh bahagi2, dah boleh consider macam diskaun lagi dari harga sebenar. Kan? 
Tapiii kalau memang niat nak register untuk start bisnes, tahniah! Anda telah jumpe salah satu bisnes yang sangat-sangat berpotensi besar, dan sangatlah mudah untuk dipasarkan mahupun dijual.
Inilah kelebihan jadi ahli Shaklee di malaysia, anda terus berpeluang untuk berniaga jika mahu. Dan yang lebih bagus lagi ialah, adanya support group yang akan mebimbing anda.. Kami Hanya perlukan komitmen anda! Jangan terlalu risau tentang modal! 

Jika berminat, inilah masanya untuk mencuba. Bukan rugi ape pun, pendaftaran hanyalah RM65 SEuMUR hidup! (kos pos bisnes kit Shaklee bergantung, RM10 utk semenanjung Malaysia, RM20 untuk Sabah/Sarawak). 

Ape?! Tak sampai RM100 pun?! biar betik!

Ye.. sememangnye nak jadi ahli Shaklee sangat MURAH dan MUDAH! Dah la nak jadi ahli Shaklee secara percuma punnnn boleh. Sungguh best!

Jangan tunggu lama-lama.. nanti lama-lama peluang pun hilang..

Contact us! Or isi form membership. 
Anda juga boleh mendapatkan borang keahlian Shaklee yang rasmi dari saya dan bawa terus ke branch untuk register, atau bagi saja no ID saya sebagai sponsor 913391 untuk mendaftar di branch berdekatan anda.


Yeen ::yeen@sukavitamin.com 
OR Whatssap +6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge