Sukanya cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah dan pantas!

Sukanya cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah dan pantas!

Sejak Shaklee ade online access, macam-macam perubahan baik yang dirasakan oleh pengedar-pengedar dan customer-customer. Urusan jual beli juga bertambah lancar. Malah, yang paling best ialah cara daftar ahli Shaklee yang sangat-sangat mudah dan pantas. Pembayaran yuran keahlian hanyalah serendah RM65 dengan kos pos ke semenanjung RM10 manakala ke Sabah/Sarawak RM20.

Sesiapa sahaja boleh mendaftar jadi ahli Shaklee. Asalkan warganegara Malaysia, (atau warganaegara dimana Shaklee telah bertapak seperti di Indonesia, Jepun, dan Amerika Syarikat). Pendaftaran ahli Shaklee perlu melalui pengedar atau Shaklee independent distributor (SID) yang sah (seperti saya ID 913391).
Sejurus selepas membuat bayaran, anda akan didaftarkan secara online. Anda akan terima nombo keahlian serta-merta dan terus boleh membeli barangan Shaklee pada harga ahli, yang mana sangatla menguntungkan dan menjimatkan. (Lebih kurang 25% kadar penjimatan!)

Jika anda ragu-ragu untuk membuat pendaftaran melauli blog, anda boleh terus ke branch SHaklee yang berdekatan dan register diri sendiri sebagai ahli dengan pengunnakan ID saya sebagai sponsor. ID saya yang sah ialah 913391.

Antara kebaikan-kebaikan mendaftar jadi ahli SHaklee adalah;

Makan Sendiri:
  • Kumpul points & dapat cashback
  • Kongsi dengan rakan2 & keluarga
  • Harga ahli yang jauh lebih murah

Jana Pendapatan Dari Rumah:

  • Bimbingan dan sokongan berterusan
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri
  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi


Yang bestnya ada juga pilihan untuk Personal coaching. Tak perlu keluar rumah, semuanya boleh dilakukan dari rumah. Sangat-sangat sesuai untuk suri rumah atau mereka-mereka yang mahu menjana pendapatan tambahan secara sambilan.

Kami juga menyediakan Group support yang banyak berkongsi maklumat dan bimbingan dalam mendalami produk-produk Shaklee.
Business tanpa modal kini tidak mustahil lagi! Ya.. ibu-ibu yang berpikir untuk berhenti kerja dan jana pendapatan dari rumah, tapi tidak punya modal, boleh mencuba. Kami akan bimbing anda untuk memulakan bisnes tanpa modal!
Bonus yang boleh menjangkau 4, 5, 6 angka dalam masa sepantas 6 bulan! AWAS! Target ini hanya untuk mereka-mereka yang MAHU!

Apa yang anda tunggu lagi? Kebaikan-kebaikan jadi ahli Shaklee telah nyata terbukti. Yuran keahlian hanyalah sekali seumur hidup!

Jadi ahli Shaklee sekarang dengan mendaftar keanggotaan anda bersama SUKAVITAMIN dengan hanya RM75 atau kehalian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM680 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik! Klik sini.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge