SUKAnya cantik dengan serbuk Kolagen Shaklee

SUKAnya cantik dengan serbuk Kolagen Shaklee

Salam….

Saya nak cerita pasal Nak Cantik..…semua org especially yg perempuan nak cantik…Dolu2 saya x peduli sgt pun pasal nak cantik ni sebab dh mmg cantik…hahahha perasan…dolu2 mude lagi (10 thn dulu…)kulit masih gebu,anjal,glowing ..tu pasal kawen awal…hihi.... ye lah collagen dlm badan masih byk…kebetulan plak anugerah Allah..kulit muka mmg ssh nk tumbuh jerawat…ramai yg tanye pakai product ape..frankly speaking sy xde pun specific product utk skin care…sume benda sy pakai asalkan murah…sy mmg kedekut utk diri sendiri…x tau kenape….skin care sy cuma pencuci muka yg biasa2 tu jer…sume brand pun pakai as long as below rm10….kadang2 bila pencuci muka abis…sy bedal cuci muka dgn sabun mandi je …tp anugerah Allah kulit muka sy mmg xde msl… tak mcm adik sy +Yeen Ramli  hihihi die byk small brown spot a.k.a jeragat…..ala2 mat salleh katenyer….sorry my dear sister…tp skang die lagi cantik dr sy kot…cb tanye die pakai apa..huhu….skang kulit die lagi gojes..no more small2 dot tu..glowing,look more younger than her age…hmmmm sy jeles  

Tapi lately semenjak umur dh menghampiri 40an sy br tersentak sbb tgk kwn2 sume berusaha nk cantik…tertanye2 plak..kenape yek….akhirnye segala persoalan terjawab…of coz utk kepuasan diri sendiri ,nak nmpk cantik dimata suami of coz,dan nk elak tua sebelum usia….tgk cermin garis2 kedut dh nmpk kat mata especially…kulit nmpk kusam (faktor umur dan pemakanan kot),dah la badan x super model…muka pun comot n nmpk nenek2?? of NO….so bile my sis +Yeen Ramli  perkenalkan 1 product shaklee utk sy…die perasan sy dh tuo kot..  :(  . ….sy trus cuba….ALHAMDULLILAH the result mmg de boom….kwn2 kat opis mula tertanye2 kot2 sy pi suntik botox nmpk sgt sblm ni huduh giler diaorg ckp muka sy nmpk moist,glowing,cerah… ntah apa2 ntah sy mmg cerah kot ..errr…cerah sekata kot..sblm ni ton kulit ade yg gelap ade yg cerah…. sy x sedar sgt perubahan tu sbb kite tgk muka kite every mins so sure la x perasan sgt…tp bile org dok tanye2..balik umah belek jgk la muka kt mirror2 on the wall tu…. ye lah..mmg nampak perubahan yg ketara….tp yg sy suke sgt2 bile minum product ni…bile bangun pagi rase fresh..xde liat2 nak bangun eventhough mlm tu tido lewat…(jaga anak of coz..i ade anak kecik umur 2 thn hokay..) mcm magic plak mlm minum pagi dh ade kesan….but it’s true…sbb ade kwn yg minum ni pun bg feedback yg same…
So sy tekad utk teruskan guna product ni sbb mmg berbaloi…byk kot product seumpama ni kat luar tp btul ke asli??? sbb harge murah pastu byk perisa??? Lu pikir lah sendiri….yg tu kite cite next entry lah sbb dh letih….Eh..lupa plak…u olls nak tau ke product ape??? semestinya serbuk Kolagen Shaklee….hihihi..nk bli?? jom order dgn sy sbb sy bg harga kwn2 jer…(so far lah)… sbb pd sy biarlah kebaikan dikongsi bersama…*SHARING IS CARING*…..

pengakuan ikhlas : LeeNa Ramli

Hubungi kami untuk mencuba.. harga mampu milik dan tahan lama :)

Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Shaklee, sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan! insyaaAllah.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge