Sukanya bonus jadi ahli Shaklee! eSell, memudahkan transaksi jual beli online

Sukanya bonus jadi ahli Shaklee! eSell, memudahkan transaksi jual beli online

Happy gile hari ni, sebab Shaklee just announce a new features for all Shaklee Independent distributor’s benefits, eSell, macam shopping cart features, untuk memudahkan urusan jual beli online. Tak perlu lagi customer bank in duit then baru kita belikan produk, customer boleh terus directly beli dan check out dan bayar. Semudah ABC, 123 yay!

Kalau sebelum ni, ramai yang teragak-agak untuk membayar belian kepada Shaklee distributor, lepas ni dieorang dah boleh guna shopping cart ni untuk urusan bayaran. Takyah dah nak risau-risau. Transaksi dijamin selamat:)

Tapiii… medium untuk shopping cart ni mane nak dapat? Haa.. ini khas untuk pengedar-pengedar Shaklee sahaja. Macam mana nak join jadi pengedar? Senang jer, langkah pertama, daftar jadi ahli Shaklee with me, kemudian anda akan diajar selok belok perniagaan Shaklee. 
Pengedar-pengedar Shaklee diseluruh Malaysia masih diperlukan! Daftar segera :)
Ciri-ciri pengedar Shaklee yang berjaya adalah;
1) Rajin belajar dan yakin dengan apa yang diajar tu akan menjadi
2) Bersedia untuk diajar
3) Berfikiran terbuka – bersedia untuk berubah jika perlu
Itu je? Modal macam mane? Kan dah nak ade eSell Shaklee hehehe.. lagila kita tak perlukan modal untuk memulakan bisnes Shaklee ni. Menarik bukan? 
Tunggu ape lagi.. JOM!

Be naturally healthy with Shaklee!

Jadi ahli Shaklee dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge