Sukanya Bisnes Online Di Rumah Bagi Ibu Bekerja

Saya sekarang bekerja di Qatar disebuah company minyak yangt terkenal. Tapi, hakikatnya, naturally saya lebih suka berniaga. Dari kecik saya dah tolong mak berniaga nasik lemak depan rumah. Kemudian, bila masuk asrama, saya pernah jual roti sandwich panas untuk kawan-kawan satu dorm. Seronok sebenarnya meniaga ni, dapat rasa kepuasan sendiri.
 
Macam-macam perniaga kecil-kecilan yang saya dah cuba, pernah juga menjual tudung, barangan baby, taufufa dan bermacam lagi. Akhirnya saya diperkenalkan dengan Shaklee. Apa yang menarik perhatian saya ialah fokus utama kumpulan agen Shaklee yang kami namakan Solaris ini adalah : menjual produk kesihatan – vitamin, secara online. Dimana saja anda berada! Dipelusuk dunia! :)
Namun saya mengambil masa untuk percaya pada produk fizikal. Pada bulan Jan 2013 barulah saya mula memberi fokus kepada bisnes online ini iaitu Shaklee, yang saya jalankan dari rumah. Dengan galakan dan sokongan suami serta upline-upline saya, walaupun sibuk bekerja dan mempunyai anak kecil, saya yakin saya boleh melalukannya. 
Personally, saya rasakan sejak bersama dengan Shaklee, banyak perubahan pada diri, especially dari segi rohani. Kerana yang specialnya group ni, terdapat banyak penekanan tentang pembersihan rohani yang menjemput rezeki. Ternyata bisnes Shaklee saya, bukanlah sekadar side income. 

Oleh kerana itu saya ingin sekali membantu para wanita terutama ibu di luar sana yang ingin mencapai taraf hidup yang lebih  baik, samada dari sudut kesihatan mahupun kewangan. Apa yang lebih utama ialah konsep berniaga yang kita jalankan. Walaupun network marketing, namun bagi saya ia cuma wasilah. Di sini kita belajar dan mengaplikasi teknik bisnes online.
Kalau boleh saya nak menjerit memanggil semua ibu bekerja yang mahukan side income, kerana di sini tersedia, MENTOR, MODUL, PRODUCT.. Hanya perlu belajar dan menjalankan bisnes sahaja.
Anda pasti boleh buat lebih baik daripada saya.
Adakah anda ingin bersama dengan saya? Mengikuti kelas2 yang saya jalankan secara santai dan family-friendly. Bersama berukhwah dan belajar teknik-teknik bisnes online dan bisnes yang sebenar mengikut acuan Islam. Tiada modal? Jangan risau kerana anda boleh bermula di bawah bimbingan saya tanpa modal.
Kita hidup untuk memberi. Untuk memberi, kita perlu ada sesuatu yang boleh diberi.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut menuju Muslimah Jutawan.
Anda juga boleh mengisi borang di SINI

Hubungi Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge