Sukanya baju designer untuk raya 2014.. tapi muat keww?

Dilema kan? Kita berangan-berangan nak pakai baju vavavoom time raye.. tapi xsedar diri tu sedikit tidak sesuai dengan fashion-fashion yang designer cadangkan.. mostly sesuai untuk yang berbadan tiang lampu huhuhu..

oh sukanya baju ni.. nude color :)

Kalau korang pun jenis berangan, elokla cuba set kurus Shaklee untuk make sure, lemak-lemak sampingan hilang sebelum menjelang Aidilfitri hehehe. Good luck korang! lagi 2 minggu je kot nak raye hehe.

Jom baca artikel pasal kurus time Ramadan!


Klik sini untuk Jadi ahli Shaklee
 dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Klik sini untuk pelbagai set-set menarik Shaklee untuk bermacam-macam masalah kesihatan!

YEEN ID 913391
Yeen@sukavitamin.com 
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge