Sukanya baby berani-mati terjun tiruk masuk swimming pool!

Hehehe.. anak kecilku the Omega and Melashake champion yang sangat berani.. dah tak perlu risau kalau bawak ke simming pool.. Main terjun je die.. yang bagusnya, pandai, kalau bukak arm bands, dia tau takkan float, so die tak berani nak masuk.. Memang agaknya Omega guard tula kot yang tingkatkan IQ budak ni.. bijak sungguh! hehehe yes..  die ni slalunye teroverdose pun Omega, sebabnye, pagi mintak same bibik, Mommy balik keje, die mintak lagi! kadang-kadang tak tau, main bagi jer.. suke la die..
Anyway, jom layan video berani-mati ni.. takdela terjun tiruk.. terjun biase-biase jer..

Jadi ahli Shaklee dan be part of our family!

yeen@sukavitamin.com
+6012-2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge