Sukanya 10 sebab WAJIB beli VIVIX Shaklee

Sukanya 10 sebab WAJIB beli VIVIX Shaklee

Kehebatan Vivix ni memang tak boleh nak disangkal lagi. Dah bertahun-tahun kami sendiri amalkan, dari Mr Ai sampai mak abah dan ibu turut mengemari Vivix. Nak tahu kenapa? 10 sebab WAJIB untuk cuba Vivix Shaklee:
1) Kandungan Resveratol yang tinggi

Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Sama efek ye, tapi bukan arak hehe. Vivix TIDAK mengandungi alkhohol. Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol yang mampu melambatkan pembentukan AGE(advance glycation end products) yang merosakkan sel.
2) Vivix kaya dengan polyphenols
Polyphenol banyak terkandung dalam buah berries, anggur, apple, bawang dan sebagainya. Polyphenols membantu menghapuskan radikal-radikal bebas dalam badan. Polyphenol anti radang maka sangat baik untuk penyakit arthritis serta penyakit yang berkaitan dengan radang seperti kencing manis.
3) Menghalang kanser!
Vivix baik untuk kesihatan jantung dan sistem kardiovaskular kita dengan kehadiran polyphenol.
Polyphenol juga banyak dibuktikan sebagai anti-tumor dan anti-carsinogenic, maka sangat bagus untuk menghalang penyakit kanser.
4) Anti-Aging!
Kaya dengan anti-oksidan maka menglindungi kita dari cepat jatuh sakit, malah menampakkan kita lebih muda. Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Kajian dari pihak ketiga membuktikan Vivix berupaya menampakkan manusia 25 tahun lebih muda! Wahh :)
5) Natural
Vivix menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix juga telah mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) yang sah.

6) Hanya satu sudu kecil sehari!
Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas. Anda tidak perlu susah-susah menelan banyak-banyak pil. Mudah dan cepat! :)
7) Diabetes dan darah tinggi
Vivix meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin yang merupakan faktor utama diabetes atau kencing manis. Apabila sensitiviti tubuh ditingkatkan terhadap insulin, badan kita akan mengawal paras gula dalam darah dengan lebih baik, maka diabetes atau kencing manis dapat dihentikan. Vivix turut membantu dalam mengaktifkan enzim SIRT1 yang bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin. Bagi darah tinggi pula, Vivix yang berfungsi antibacterial, anti viral dan anti inflammation membantu dalam menyeimbangkan tekanan darah.
 

8) Stroke
Banyak testimoni-testimoni tentang Vivix yang membantu pesakit Stroke untuk kembali tegap dan cergas. Pengambilan secara berterusan berupaya membaikpulih DNA badan yang rosak agar kembali sihat insyaaAllah,

9) Jika anda Rabun mata 
Klik sini untuk baca testimoni mata rabun semakin terang dengan Vivix. Mungkin Vivix dapat membantu!
10) Slip disc
Testimoni bekas pesakit slip disc yang kini bahagia bersama Vivix.  Seperti yang diterangkan sebelum ini, Vivix mampu memperbaiki sel-sel badan dari tahap selular. Pengambilan Vivix bukan saja menyegarkan kembali, malah menghalang dari sakit untuk kembali!
Promosi Vivix sehingga Oct 2015

Promosi Vivix sehingga Oct 2015

Produk-produk Shaklee sememangnya sangat dipercayai setelah lebih dari 50 tahun bertapak di Malaysia. Produk Shaklee sentiasa SEMULAJADI, SELAMAT, dan BERKESAN. Vivix sendiri mengandungi bahan-bahan semulajadi yang masing-masing dikaji secara teliti.

Hati-hati apabila membeli sesuatu produk. Pastikan ianya dari syarikat yang dipercayai seperti Shaklee.

Berminat?

Be naturally healthy with Shaklee! Beli 2 botol Vivix dan Jadi ahli Shaklee secara PERCUMA! dan dapatkan produk dengan harga 20% lagi murah dan bermacam-macam lagi kebaikan!

Anda boleh juga masuk dan daftar sendiri di www.shaklee2u.com dan mendaftar di bawah sponsorship ID 913391 (Maszleen Ramli) untuk menikmati diskaun hebat Shaklee :)

Contact kami segera!

beli@sukaRUN.com
+60121-3222 0001

click BUY NOW untuk belian.

 

Trackbacks

  1. […] Vivix mengandungi resveratol yang mengikut kajian membantu menghentikan penghasialn HLA-DR4 , sejenis kompoun yang disahkan sebagai punca penghausan sendi bagi pesakit Arthritis. […]

  2. […] Bantuan dari segi supplemen juga boleh membantu! Boleh tengok video testimonial dibawah bagaimana Vivix bantu mengatasi tabiat merokok! Banyak sangat cara nak bantu berhenti merokok, tetapi semuanya […]

  3. […] yang dia lakukan selama beberapa tahun ni, untuk elak diserang lagi Dan dia juga pengamal setia Vivix dan […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge