Suka tak kalau tahu ada penawar kanser? Tengok Vivix testimonial ni

Apa itu kanser?


Kanser merupakan pertumbuhan sel-sel abnormal yang tidak terkawal. Sel-sel ini tidak dapat mengawal pembiakan secara teratur dan menghasilkan satu ketumbuhan yang disebut tumor.  Apabila tumor merebak ke tisu-tisu dan organ-organ berhampiran atau merebak melalui saluran darah atau limfa ia dinamakan “tumor malignan” (kanser). Jika tumor ini merebak ke bahagian lain ia dinamakan “tumor bernigna” (bukan kanser.

Tahukah anda, mereka yang mempunyai penyakit Resdung juga berisiko untuk berkembang menjadi kanser? Mereka yang berpenyakit diabetes atau Kencing Manis pula terdedah 3 kali ganda dengan risiko kanser. Malah, buasir yang tidak dirawat juga boleh berkembang menjadi kanser!

Ikutkan, memang belum ade lagi penawar kanser yang pasti. Tapi tak salah nak cuba berusaha untuk mengelakkan kanser dari terus-terus merebak. Gambar di atas antara bukti kanser survivor dengan mengamalkan Vivix! PM Law, (di tengah-tengah) kini berusia 50an dan telah berhenti dari menjadi pengacara NTV7 untuk buat Shaklee full time, dan kini dah  menjadi presidential master Shaklee! Semuanya kerana keyakinan beliau terhadap produk Shaklee yang ekslusif dah berkesan! In fact, he is a living proof of Shaklee’s product!

Shaklee Vivix adalah satu revolusi terbaru. Sejenis minuman natural, tanpa pewarna tiruan, pemanis, perasa dan pengawet!

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. Ia bersifat antioksidan yang sangat bagus untuk kita.


Bagaimana Vivix boleh digunakan sebagai penawar kanser?

Vivix, mempunyai resevratrol dan campuran phytonutrient yang diperolehi dari anggur muscadine yang telah menunjukkan 10 kali lebih berkesan dari pengambilan resevratol semata-mata. Ia dibuktikan secara klinikal untuk:

– meningkatkan sistem pertahanan sel

– meningkatkan tenaga sel

– memperbaiki sel

– mengoptimumkan potensi sel


Anda boleh juga lihat sendiri video Vivix testimonial dari kanser survivor, PM Law Chu Hian, yang dulu merupakan pengacara NTV7. Kerana terlalu sukakan kesan produk Shaklee hanya selepas sebulan, beliau terus menjadikan bisnes Shaklee sebagai pekerjaan full time. Lihat saja perubahan wajahnya. Muda kan? Itulah salah satu kelebihan Vivix, mengikut hasil kajian pihak ketiga, dengan Vivix, anda tampak 25 tahun lebih muda! 

Cubalah sekarang, produk ekslusif Shaklee yang terabit di dunia! Anda boleh beli secara walk in di mana-mana cawangan Shaklee dengan membeli menggunakan Shaklee ID 913391.

Atau hubungi kami di:

Yeen:: yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452
Enna:: enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Cash-on-delivery (COD) of product also available around Cheras/KL area during working days. COD for all orders in Qatar!


Contact US now for your free consultation!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge