SUKA nak try Collagen? tapi MAHAL!? Kami ada cadangan lain yang lebih murah untuk Kulit cantik dan sihat.

SUKA nak try Collagen? tapi MAHAL!? Kami ada cadangan lain yang lebih murah untuk Kulit cantik dan sihat.

Saya akui, Collagen memang agak pricy, mahal, well you know the concept, benda baik dan berkesan, memanglah mahal harganya disebabkan kualiti dan kesan yang dapat dilihat dalam jangka pendek. Penghasilannya juga sangat rapi, dimana beratur-ratus ujian klinikal dijalankan untuk memastikan kualiti dan keberkesanan. Disinilah saya letakkan kepercayaan sepenuhnya dengan kelainan Shaklee yang sentiasa dijamin Semulajadi, Selamat dan Berkesan.

Yang paling saya respect ialah konsep mesra alam Shaklee:

-Tiada perasa tiruan
-Tiada pemanis tiruan
                                -Tiada ujian haiwan
                                -Tiada bahan kimia
                                -Pembungkisan adalah bebas bisphenol-A (BPA free)
                                -Pembungkusan menggunakan bahan kitar semula

Ya, banyak produk-produk kolagen lain dipasaran yang jauh lebih murah, tetapi, sejauh mana jaminan keselamatannya terhadap kesihatan pengguna? Adakah anda yakin 100%? Periksa dulu latar belakang produk sebelum membeli. Sebab macam mane pun, badan anda jugak yang akan menunjukkan kesan, bukan badan si penjual produk. Shaklee memang telah terbukti selamat dengan

-Lebih 83,000 ujian QC setahun.
-Menjalankan lebih 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru.
-Jaminan kesucian.
-100% kepuasan dijamin.
 
Bagi mereka yang teringin nak kulit cantik dan sihat, teringin nak cuba Shaklee Collagen powder, tapi tak mampu, kami ada beberapa cadangan lain dengan harga yang lebih murah. Bes kan Shaklee? Dah la terjamin selamat dan berkesan, produk pun banyak pilihan, dari yang mahal sampai yang murah dan mampu, kini tidak ada alasan lagi untuk mereka-mereka yang buntu untuk mencantikkan kulit, terus berdiam tanpa mencuba.

Cadangan set (dari paling murah ke paling mahal) adalah seperti dibawah atau klik link ini untuk ringkasan kebaikan dan harga:

  1. Vitamin E: 120 capsule. 4 bulan stok tuuu.. jimat bukan?
  2. Vitamin E & Vitamin C: Masing-masing 120 capsule jugak, untuk 4 bulan.
  3. ESP (Energizing Soy Protein): 1 canister untuk penggunaan sebulan.
  4. Collagen Powder: 15 sachet, disarankan penggunaan satu sachet sehari selama 8 minggu berturut-turut. Lepas tu, nak maintain bolehla kurangkan.
  5. Vivix: Produk anti-aging terhebat. Sebotol untuk sebulan.

Nak discount? Like fbpage sukavitamin untuk penjimatan 10% dan Install Apps sukavitamin (untuk semua jenis smartphone, ipad, android, etc2) untuk tambahan 10% diskaun. Limited time offer.. Cepat sebelum terlambat!

Tunggu apa lagi? Masa dah time… jangan tunggu lama-lama.. nanti diambil orang.
Contact me! untuk penghantaran di seluruh Malaysia, Qatar atau di mana saja anda berada!

Klik sini untuk baca kisah terdahulu tentang my personal reason using Shaklee Collagen powder.

ENG version

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge