Suka nak tahu Rahsia kenapa best jadi ahli Shaklee?

Suka nak tahu Rahsia kenapa best jadi ahli Shaklee?

Klik sini untuk jadi ahli Shaklee 

sumber gambar: google

Saya sangat bertuah kerana telah mejadi ahli keluarga Shaklee sejak penghujung bulan Dec 2012. Kini, hampir setahun saya bersama Shaklee. Tiada langsung penyesalan, tetapi terlalu banyak  pengalaman berharga yang dah saya belajar.

Salah satu rahsia kelebihan jadi ahli Shaklee yang sangat saya suka ialah, peluang untuk saya perturunkan ilmu bisnes yang sama untuk ahli keluarga yang lain untuk turut serta berjaya. Sistem Shaklee sangat adil dan jujur. Sesiapa saja boleh berjaya dengan kemahuan yang tinggi. Dan yang paling best, boleh berjaya dalam masa yang singkat tanpa perlu memikirkan soal modal!

Pendaftaran baru ahli Shaklee memerlukan sponsor dari seorang distributor lain, dalam kes ini saya sebagai Gold Ambassador berdaftar layak untuk menjadi sponsor untuk mana-mana individu di kesemua negara yang Shaklee telah dan akan bertapak seperti Amerika Syarikat, Malaysia, Indonesia, Taiwan, China, Jepun dan dimana-mana saja Shaklee berada! Lawati laman web www.shaklee.com untuk senarai negara yang layak.


Siapa yang layak?

Warganegara untuk negara-negara di tempat dimana Shaklee telah bertapak yang berusia 18 tahun dan ke atas.

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?

Email saja saya, saya akan hubungi anda dalam masa 24 jam. Atau isi borang keahlian dibawah.  Tidak kira dimana anda berada, lokasi bukan sempadan! Bayaran keahlian serendah RM65 sahaja (pos RM10 WM/RM20 EM)! Atau keahlian percuma dengan pembelian produk berjumlah RM680.

Kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee 

Daftar sekarang untuk peluang menikmati diskaun 25% untuk semua barangan Shaklee. Personal bonus sekurang-kurangnya 5% dan ke atas dibayar setiap bulan.
Peluang menjana pendapatan dari rumah.Saya sendiri baru saja memulakan business January 2013, dan telah berjaya menjana pendapatan 4 angka selepas sebulan!
Peluang menjana pendapatan secara online, tidak perlu lagi mengetuk pintu rumah orang untuk menjual!
Produk Shaklee terjamin kualiti dan tahap keselamatannya, sangat terkenal dan sangat mudah untuk dijual.
Peluang insentif kereta.
Peluang melancong secara percuma. (Termasuk pakej 6 bintang untuk mengerjakan umrah!)
Dan banyak lagi!!

Kelebihan mendaftar sebagai ahli dibawah sukavitamin

Di bimbing untuk memulakan bisnes online secara percuma, tidak kira sempadan, di mana saja anda berada!
Di bawah naugan kumpulan Solaris yang terkenal menyungkilan paling ramai jutawan dalam masa yang tersingkat! Dengan personal coaching dari saya sendiri.
Tips-tips ekslusif dalam menjalankan dan mengembangkan perniagaan.
Tips-tips memulakan perniagaan tanpa modal.
Dan banyak lagi rahsia jadi ahli Shaklee yang ekslusif bakal dikongsikan!!

Untuk mendaftar, sila Isi borang keahlian di bawah.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge