Suka kebaikan-kebaikan jadi ahli Shaklee

Anda masih tercari-cari supplemen untuk diri yang mesra alam, selamat dan berkesan? Penah dengar produk-produk Shaklee? Sudah mencuba? dah jatuh cinta? Kini terpikir nak jadi ahli Shaklee sebab sangat-sangat berpuas hati? Tahniah.. anda hanya satu langkah lagi untuk menjadi ahli keluarga Shaklee yang tidak terhingga besar dan meluas marketnya.
Kebaikan-kebaikan mendaftar sebagai ahli Shaklee antaranya ialah:

Makan Sendiri:

  • Kumpul points & dapat cashback
  • Harga ahli yang jauh lebih murah

Jana Pendapatan Dari Rumah:

  • Bimbingan dan sokongan berterusan
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri
  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi


Yang bestnya ada juga pilihan untuk Personal coaching. Tak perlu keluar rumah, semuanya boleh dilakukan dari rumah. Sangat-sangat sesuai untuk suri rumah atau mereka-mereka yang mahu menjana pendapatan tambahan secara sambilan.

Kami juga menyediakan Group support yang banyak berkongsi maklumat dan bimbingan dalam mendalami produk-produk Shaklee.

Business tanpa modal kini tidak mustahil lagi! Ya.. ibu-ibu yang berpikir untuk berhenti kerja dan jana pendapatan dari rumah, tapi tidak punya modal, boleh mencuba. Kami akan bimbing anda untuk memulakan bisnes tanpa modal!

Bonus yang boleh menjangkau 4, 5, 6 angka dalam masa sepantas 6 bulan! AWAS! Target ini hanya untuk mereka-mereka yang MAHU!

Apa yang anda tunggu lagi? Kebaikan-kebaikan jadi ahli Shaklee telah nyata terbukti. Yuran keahlian hanyalah sekali seumur hidup!

Jadi ahli Shaklee sekarang dengan mendaftar keanggotaan anda bersama SUKAVITAMIN dengan hanya RM65 (exclude pos) atau kehalian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM680 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik! Klik sini.

Also, you can walk in to Shaklee branch dan register sendiri mengunakan ID saya 913391 sebagai sponsor. Klik sini untuk senarai cawangan Shaklee Malaysia.

We can be reached at:

Yeen:: yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

Enna:: enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6011 28040840

Trackbacks

  1. […] Cukuplah setakat ini celoteh Shaklee Collagen review. Mari kita sama-sama tunggu hasil perbezaan kulit saya dari minggu ke minggu ataupun hari ke hari bergantung kepada perubahan yang nampak jelas. Doakan saya ye kawan-kawan? Kalau same-same nak cuba, bolehla try order. Beli 3 dah layak dapat free membership tau? Ape best jadi ahli Shaklee? Beli dengan harga ahli laa yang best. Dan macam-macam lagi benefit. Nak tau? Klik sini. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge