SUKA Collagen paling bagus? Cer tengok Shaklee Collagen review yang paling jujur dan amanah ni..day12

Ye maafkan saya sebab tak update ikut masa yang dijanjikan. Tapi mungkin dah tak kesah lepas baca kisah Collagen rivew saya selepas pengambilan ke 12! Alhamdulillah.. nampak perkembangan yang sangat-sangat luar biasa,

lingkaran hitam dibawah mata sudah nampak perbezaan, masih ada, tapi sudah menunjukkan pengurangan yang banyak, kulit badan saya yang sangat kering (sampai macam rupe sisik2 kecik) sudah berkurangan, tumit pecah pun dah kurang, dan yang paling best, rambut dah tak gugur lagi! :) Memang pelaburan yang paling berbaloi penah saya buat untuk diri sendiri.. semestinya janji perbezaan Shaklee ditepati lagi, sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa ‘hijau’. I love Shaklee Collagen powder!

Opps.. I didn’t update as frequent. I’m sorry. I will keep updating on time. Promised! So today is my 12th sachets day of using Shaklee Collagen powder.. I am blessed to wake up to a more fairer me! yay!
The dark circle around my eyes reduced subsequently.. and I don’t see anymore hair fall (actually just started to notice on that after 10th sachets!) and my cracked heels are getting better.. and and my dry skin which usual looks like white small scales are slowly reduced!  Alhamdulillah.. it’s in deed a good sign of a very good investment! I can’t wait to see those freckles that has been with me since for all I could remember gone completely! Stay tune for more update!

Wanna join me for a much healthier skin and more youthful looking YOU? Contact me now! You won’t regret it. Can’t afford it? There’s way to get discount! PM me now!

We can be reached at:
Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge